Dermacol - Intimní mycí emulze Cannabis

Krásné pondělí!
Přede mnou je poslední týden práce a pak mě čeká dovolená, ač se mě prázdniny netýkají, tak léto opět vypadá, že bude dost volné. Zatím mám jasně danou práci jen poslední týden v červenci a týden v půlce srpna, pak maximálně sem tam nějaký den, takže se nemůžu dočkat. Tím, že jsem ale koupila auto, tak to na větší dovču asi moc nevypadá...

Dnešní recenze bude čistě holčičím tématem, mrkneme na zoubek novému intimnímu gelu od Dermacolu. Co se této kategorie týče, nerada zkouším nové produkty, většina mi totiž nesedí a zůstávám věrná Ziaje, případně Sebamedu. Když se mi ale Dermacol dostal do rukou, vyzkoušela jsem.


Tato mycí emulze patří do poměrně nové konopné řady. Má udržovat správné ph intimních partií, omezovat svědění a pálení, působí jako prevece proti zánětům a mykózám. Obsahuje slunečnicový, konopný a olivový olej, které hydratují, chrání před podrážděním a vysušením.

Emulze je krémová, texturou moc příjemná a stačí ji opravdu maličko. Vůně je neutrální a složení 100% veganské. Jak jsem psala výše, nerada experimentuji, protože ne vždy se v tomto ohledu změna vyplatí, ale myslím, že to je opravdu hodně subjektivní.

Po prvním použití mi přišlo, že úplně super, v pohodě emulze, která umyje, nedráždí a už vůbec nedělá větší problémy. Jenže pak najednou pálila, ne nijak hrozně, ale že by se dalo mluvit o komfortu, to opravdu ne.

Bohužel pálila při každém použití, větší nepechu nedělala, takže jsem v pohodě balení dodělala, ale znovu rozhodně pořizovat nebudu. Nemůžu ale říct, že bych nedoporučila, v tomto směru mi málo co sedne a věřím, že Vy můžete být spokojené.

Co používáte na intimní hygienu?
Máte stálici?

14 komentářů:

  1. Popravdě mě tenhle gel moc nezaujal, hlavně kvůli tomu balení, preferuji ty s pumpičkou:-) Gely od Ziaji jsou skvělé - velké balení, kvalita a fajn cena:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se snesu v podstatě se vším :), takže věřím, že ani s tímto gelem nebudu mít zásadnější problém (mám ho taky z Glanz boxu).

    OdpovědětVymazat
  3. Já preferuji pumpičku. Mým oblíbencem je od Oriflame. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Ahojky, popravdě Dermacol mě nechává poslední roky dost chladnou. V rámci intimní hygieny mám ověřený Lactacyd a Nivea Intimo, teď budu zkoušel i Oriflame Feminelle.

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně už jedu jen Sebamed. Gynella je taky skvělá a Ziaja je taky fajn. Mile mě překvapil i Avon, ale Sebamed je láska.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, dříve jsem používala tuším že od Avonu mi velmi vyhovoval, ale nyní používám spíš jen vodu a mýdlo. ☺♥
    Krásnou neděli přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  7. Dermacol produkty nemají chybu a určitě ani tento gel. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...