Labello - Pečující olej na rty

Ač miluji rtěnky, tak lesků na rty u mě najdete také ne zrovna málo. Ne vždy je nálada na ,,těžkou" rtěnku, nebo mám rty vysušenější a právě v tomto případě sahám po leskách. Jen mi občas přijde, že se některé celkem rychle zkazí, použiji párkrát a lesk najednou začne zapáchat.


Podle oficiálního názvu se jedná o pečující olej na rty, na obalu je ale uvedeno lesk a i vlastnostmi je to typický lesk, avšak ve složení oleje jsou. Najdete v něm jojobový, ricinový či slunečnicový olej. Naopak neobsahuje žádné minerální oleje a jedná se o veganský produkt.

Rty má vyživovat, hydratovat a zjemňovat, rty mají působit plně a leskle. Seženete ho v transparentní verzi či ve verzi Rosé.

Lesk je na rtech moc příjemný, vůbec nelepí, což jistě oceníte. Právě lepení u lesků bývá největším kamenem úrazu, tady se toho bát nemusíte. Nepůsobí vůbec těžce, naopak je velmi komfortní. Menší hydratace tam určitě bude, rozhodně nevysušuje, nestahuje. Rtům dodá krásý lesk a šťavnatost.

Jelikož se ale jedná o lesk, tak absolutně nic nevydrží, stačí se napít, do něčeho kousnout a je hned pryč. Je ale fakt, že od lesku ani žádnou výdrž vlastně neočekávám. Za mě plus i vůně, připomíná mi jahodové bonbonky.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Používáte lesky?
Jaký máte oblíbený?

16 komentářů:

  1. Jeee ten vypadá moc pěkně :) Já lesky používám moc rada,ale přiznám se, ze za poslední rok, co se nosí rousky jsem je trosku opomíjela. Na tenhle se určitě v drogerii mrknu :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  2. Já ho mám v té zabarvené variantě Rosé a že by to byla nějaká pecka na hydrataci nebo plnost rtů, to ne, ale je příjemný.

    OdpovědětVymazat
  3. Já lesky používám málo, ani to nemá žádný důvod. Možná trochu tu lepivost... Spíš sáhnu po pomádě (pokud nechci rtěnku)

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně jsem tomuto produktu moc nerozuměla a ani mě nenadchnul. Moc nechápu, proč je na přední straně napsaný lip gloss a pak v popisku pečující olej, je to dost matoucí. Na rtech mi nechutnal :D
    Everythin-kate.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé to je škoda já se těšila na olej na rty :(, od zrušení YSL TIN IN prostě oleje na rty neexistují, a přitom já je tak milovala ! :(

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Právě kvůli lepení nemám lesky v lásce a snažím se jim vyhýbat. Nicméně doma jich pár mám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přitom už se dají koupit v pohodě příjemné, nelepivé :)

      Vymazat
  7. Já jsem hned očekávala lesk, má takový vzhled. Jinak lesky mám dva a oba od Dermacolu, jinak je tolik nemusím :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. Labello jsem používala už na základce a nikdy mě nezklamalo! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...