Random aneb květen 2021

Krásný den!
Květen utekl tak strašně rychle, že jsem musela opravdu dlouho přemýšlet, co se vlastně dělo a jestli jsem vůbec něco stihla. Asi největší událost, otevřely se zahrádky, hurá. Kafe z porcelánu je prostě nejvíc :D I když ještě před otevřením jsem zvládla pár obědů a dokonce i večeři na lavičce v parku. Počasí ovšem v květnu ne zrovna dvakrát přálo, takže jsem ráda, že se dá už normálně posedět uvnitř a vychutnat si normální večeři či sklenku.

Vtipná historka, jeden den mi volá mamča, že přilítl holub, sežral Barče dobroty, prošel si chodbu a odešel. Usídlil se na balkoně. Já pak zjistila, že má kroužky a bude tedy poštovní, který si potřebuje jen odpočinout. A už vznikaly hovory a teorie...Co když neodletí..Určitě odletí..Když ne, jak mu budeš říkat?...Odletí, nebudu mu dávat jméno...Tak jak se máš, Emile :D...Nechceš si ho vzít domu? Třeba by mu bylo dobře...To teda fakt nechci...Přemýšlím, jestli se Emil naučí mluvit :D...Naštěstí Emil po pár dnech odletěl :D

Jinak se nic moc nedělo, chodím už zcela běžně do práce, i když se snažím končit rozumně a utíkám poměrně brzy. Strašně se ovšem těším na léto, které vypadá, že bude u mě hodně volné, tak doufám, že bude stát za to.

Cafe Jasoň v Písnici / Kytička / Lívance

Také milujete kytky ve váze? / Nadšená, když mě vidí / Sedmikrásky

Kvítí / Coffeespot

Emil

Nejlepší káva a bageta v Le Caveau / Špagety / Happy Bean Bistro s Veru a Kačí <3

Nějaké to grilováníčko

Nebe v hubě z The Minners / Mňam / Happy Bean Bistro ještě jednou

Barča / Oběd / Bistro 8

Designový obchod a kavárna Co.De

Pátek / Přátelé / Cofico

Jaký byl Váš květen?
Výletili jste?

6 komentářů:

  1. My jsme v květnu zvládli 3 zříceniny a jeden kopec se zavřenou rozhlednou. A taky první točené pivo ze skla :). Jídlo v restauraci ještě ne.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsi krásný květen plný zážitků, moc hezké fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mi přijde, že to poslední dobou tak strašně moc utíká. Pro mě otevřené zahrádky moc vliv neměly, teď se u nás všechno točí kolem domu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...