Glanc box - Léto 2021

Na Glanc box se vždycky moc těším, hrozně mě baví ta kombinace kosmetiky a drogerie. A tím, že kosmetiky mám opravdu velké zásoby, tak právě oceňuji, že se nejedná pouze čistě o kosmetický box, ale obsahuje i praktické věci do domácnosti.

V aktuální letní limitce je teda více kosmetiky, pár kousků jsem již měla, takže schovám do instagramové soutěže, něco zas pošlu dál mamče, ale ve výsledku je box velmi povedený a 100% využitelný, což je super.


Lenor Fresh Air Effect - 504ml, 119,90Kč
Nové aviváže od Lenoru jsou koncentrované, takže stačí použít jen malé množství, aby prádlo vonělo. Koupíte je ve třech varintách, například v této Summer Day, která voní po citrusech, blatouchu a oceánu. Aviváže používám minimálně, ale určitě sem tam po nějaké sáhnu.

Somat Gold - 10ks, 69,90Kč
Kapsle do myčky super, myčku mám, takže tohle se vždy hodí, tablet není nikdy dost. Mají odstranit i ty nejodolnější nečistoty a netřeba rozbalovat, obal se rozpustí ve vodě.

Savo prací gel - Vzorek
Jedná se pouze o vzorek, ale ráda zkusím, ještě jsem Savo na praní neměla a jiné produkty od této značky mám ráda, je to klasika do domácnosti.

Ziaja bronzující tělové mléko Cupuacu - 300ml, 149Kč
Tohle tělové mléko obsahuje máslo Cupuacu, po kterém i nádherně voní. Má regenerovat, hydratovat a pokožce dodat jemný opálený odstín. Obsahuje 96% složek přírodního původu. Mléko jsem již měla a opravdu božsky hydratuje a voní, opálení ovšem na mě velmi decentní.

Revitalon kofeinový šampon - 250ml, 149Kč
Šampon je obohacen o arganový olej, ceramidy a kofein. Má pomáhat růstu vlasů, dodat jim vitalitu, lesk a zabraňovat vysušování pokožky hlavy. Je bez silikonů a parabenů. Podobné šampony jsem nikdy neměla, tak jsem docela zvědavá, jaké po něm vlasy budou a zda bude znát rozdíl.

Tesori d`Oriente sprchový olej - 250ml, 99,90Kč
Oleje pomáhají navodit pocit duševní pohody a uvolnění těla, čerpají z rituálů a tradičních ingredencí orientální kosmetiky. Od Tesori jsem kdysi měla jednu řadu a nebyla vůbec špatná, ty vůně jsou vážně exotické, orientální a tenhle olej na první čchnutí voní jemně, příjemně.

Colgate Max White Expert Micellar s profesionální bělící složkou - 75ml, 169,90Kč?
Za 169Kč Colgate? Až jsem si říkala, zda není v letáčku chyba a opravdu stojí pasta kolem stovky. Má nejen odstraňovat nečistoty a chránit zubní sklovinu, ale i navracet roky žloutnutí zubů. Pasta se nikdy neztratí, naopak, v boxu je vítám.

Blistex balzám v kalíšku MedPlus - 7ml, 99Kč
Blistex má úžasné balzámy na rty a tenhle je též skvělý, kor pokud Vás trápí koutky, opary či hodně vysušené rty. Obsahuje eukalypt, mentol a kafr, které hydratují a balzám je dost osvěžující, rty po něm začnou jakoby lehce pálit díky mentolu atd, takže opravdu úleva.

L`Oréal denní krém SPF50 Revitalift Filler - 50ml, 399Kč
Krém má vyplňovat vrásky, obnovovat pleť pomocí kyseliny hyaluronové, chránit před slunečním zářením, pomáhat proti stárnutí a udržovat pružnost pleti. Je určen pro věkovu kategorii 40+, takže potěší jistě mamču.

+ časopis Rezidence


Barter spolupráce s Brandnooz box.

Líbí se Vám obsah?
Co v boxech rádi nacházíte?

12 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...