S Poster Store na kávu i k moři | Plakáty

Minulý článek o plakátech švédské firmy Poster Store, kterými si můžete zútulnit bydlení, Vás zaujal a dnes tu mám další dávku inspirace. Zatímco jsem posledně sahala po romantických plakátech s nádechem růžové, tentokrát to je vážně chuť všeho možného. A nezapomněla jsem přihodit i rámečky.

A když už jsme u té chuti, tak začnu právě tou. Moje další volba byla naprosto jasná, toužila jsem po krásných plakátech do kuchyně a že jich na e-shopu najdete. Přibližný motiv mi byl také jasný a pak to, co mě zaujme. Jako kávomil jsem prostě musela mít plakát s kávou (víno mám samozřejmě také na seznamu přání). Volba byla vážně těžká, těch motivů je prostě tolik...A ještě se obměňují, takže pokud Vás zrovna nic nezaujme, určitě mrkněte za čas na novinky.



Citát, který říká, že život je kombinací těstovin a magie mě okouzlil na první dobrou a z plakátu se stala láska. Co se týče plakátů do kuchyně, sahala jsem spíše po neutrálních odstínech, které zkrátka půjdou všude, i do budoucna třeba do jiné kuchyně.



Obývací pokoj je místnost plná relaxu, klidu, pohody a květin. Alespoň já to tam vnímám, z dětství pamatuji velkou palmu v obýváku a palmy se těší stále velké oblibě. Ač by se tyto plakáty s přírodou, které znázorňují vodopád a prales, mohly zdát kýčovité, mně do obýváku sedí na 100% a krásně ladí právě s květinami.



Obrazy přírody jsou prostě kouzelné a v nabídce jich je opravdu nespočet. Pokud milujete moře a též Vám táááák chybí, tak určitě mrkněte na motivy plné písku a oceánu. Také při pohledu na ně slyšíte šumění vln?!


Barter spolupráce s Poster Store.

Máte doma nějaké plakáty?
Po kterých byste sáhli?

10 komentářů:

  1. Já naopak právě do kuchyně volila barevné (máme na skříňkách kombinaci barvy bílého kafe a smetanové, k tomu nerez, tak to chtělo ožívení)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty obrazy do kuchyně jsou krásný týjo

    OdpovědětVymazat
  3. Mají naprosto nádherné obrazy!

    OdpovědětVymazat
  4. Poster store má opravdu dokonalý výběr plakátů, vybrala sis krásné motivy! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem chtěla brát do kuchyně, ale nakonec jsem vzala do ložnice. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...