Ryor - Pečující konopná kosmetika

Dnes zas zavítáme do našich krajin, k české značce Ryor. Posledně jsem Vám představila dekorativní kosmetiku a tentokrát to bude něco z konopné řady, kterou již mám celou vyzkoušenou a jedná se o povedené kousky.



Konopné tělové mléko
Pokud nepatříte mezi mazací lenochy, tak by Vám nemělo uniknout tělové mléko, to jsem si ihned zamilovala. Kromě konopného oleje v něm najdete kyselinu hyaluronovou, avokádový a jojobový olej a bambucké máslo. Pomáhá s velmi vysušenou kůží, podrážděním, zvyšuje ochrannou bariéru pokožky, pomáhá ji zkvalitňovat a udržovat hezkou.

Mléko je velmi lehoučké, na těle neskutečně příjemné. Okamžitě se vstřebává a nezanechává sebemenší mastný film, přesto víte, že jste se namazali, protože pokožka je bezvadně vyživená, heboučká a po dobu používání doslova v lepší kondici, vážně vidím rozdíl od doby, co mléko používám.

Vyživuje, zklidňuje, vůbec se ho nebojte, pokud máte velmi citlivou až atopickou pokožku, právě na tyhle neduhy je výborné, zklidní i pokožku po holení a jemně voní.



Konopný šampon se zklidňujícím efektem
Co se týče šamponu, tak jsem lehce na rozpacích a nedokážu úplně říct, zda bych znovu pořídila, nebo ne, ale asi ano a záleží, co přesně od šamponu čekáte a na co jste zvyklí. Mně osobně se vlasy moc nemastí a když si najednou musím vlasy mýt častěji, tak jsem z toho otrávená. Jsem zkrátka zvyklá bez problému vydržet minimálně čtyři dny bez mytí a s tímto šamponem vydržím tak tři a to už vidím, že to není již ono a čtvrtý den? To je vyloženě na umytí či sucháč.

Šampon má zklidňovat vlasovou pokožku, zlepšovat kvalitu vlasů, hydratovat a zesilovat lesk díky rostlinným a jogurtovým proteinům. Celá řada voní decentně, jemně, tak, aby nedráždila citlivou pokožku, to samé i šampon, navíc se vůně ve vlasech drží.

Po použití jsou vlasy kráně hebké, nadýchané, vzdušné, vůbec nemám pocit zatížení a překvapivě jdou krásně rozčesat. Lesknou se, vypadají dobře, jen zkrátka nevydrží takové tak dlouho, jak jsem zvyklá, ale ve výsledku bych vlastně i ten šampon doporučila.


Konopný výživný gel
Gel je takový univerzální pomocník, který se doma rozhodně neztratí. Obsahuje nejen konopný olej a skvalan, ale i vysoké množství účinného kanabidiolu (CBD). Tohle je za mě typ produktu, po kterém sahám, když potřebuji vyřešit konkrétní, lokální problém. Je určen na opravdu extrémně suchou, šupinatou a podrážděnou pokožku jak na těle, tak i na obličeji či na vlasové pokožce.

Jakmile se objeví třeba právě ekzém, tak gelem promašťuji. Gelík je hodně mastný, vstřebává se hůře a na pokožce mastný film dlouho zůstává, ale jakmile mám více podrážděnou pokožku, tak je to malý zázrak. Hodně používám například na oční okolí, které mi dost slzí z alergie, takže se mi dělá velmi nepříjemný ekzém, který až bolí, takže nutné neustále mazat, to samé i třeba kolem rtů.

Pokud Vás netrápí ekzémy, ale jen sušší místa, tak skvělý na lokty, nehtová lůžka či v zimě na nos, jak jsem psala výše, univerzální pomocník, kterého využijete, na co si jen vzpomenete.


Barter spolupráce s kosik.cz

Zkoušeli jste konopnou řadu?
Máte rádi univerzální balzámy a krémy?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale univerzální krémy mám moc ráda, právě ten konopný výživný gel mě zaujal nejvíc:)

    OdpovědětVymazat
  2. Recenze zní zajímavě - vlastně mne zaujaly všechny 3 produkty. Od Ryoru už jsem strašně dlouho nic neměla...

    OdpovědětVymazat
  3. Šampon bych tedy ráda vyzkoušela, snažím se stále najít takový, který mi bude na maximum vyhovovat, ale pořád tápu. :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, celkově moc k Ryoru netíhnu, nesedí mi jejich parfemace a u mnohých produktů ani konzistence. Jediné k čemu se vracím je Aknestop řada tonikum a čistící pěna jinak mě bohužel tato česká značka nechává zcela chladnou. V poslední době jsem se zamilovala do olejíčků, hlavně teda těch na strie a dost mi na ně pomáhají. Krom toho mám i mnohem hebčí kůži pak a hrozně hezky provoní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, mně naopak Ryor velmi sedí a to mám hodně citlivou pleť :)

      Vymazat
  5. Já od Ryor měla jen tělové máslo a balzám na rty. Máslo bylo boží, ale balzám mě vysušoval. Nic víc jsem zatím nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...