Astrid - Péče o ruce a nohy

Od Astrid jsem toho vyzkoušela spoustu, od klasiky v podobě opalováků až po různé odličovače či pleťové krémy. S máločím sáhnete vedle a dnes tu mám rovnou dva kousky a to krém na ruce a také krém na nohy. V minulosti jsem už měla oboje, jen jiné varianty a byla jsem opět moc spokojená.


Vyživující krém na ruce Velvet Touch
Má přinášet úlevu namáhané pokožce rukou, vyživovat a snadno se vstřebávat. Obsahuje avokádové máslo, které je bohaté na mastné kyseliny a vitamín E, též obsahuje hydratační komplex Nutri Care, který zlepšuje elasticitu pokožky.

Krém je středně hutný, není vyloženě lehoučký, ale ani těžký a mastný, prostě tak akorát. Na rukou příjemný, krásně se roztírá a ještě lépe se vstřebává, během chviličky o něm nevíte, vsákne se bez mastného či lepivého filmu. Hydratace je moc dobrá, udržuje ruce v dobrém stavu, vyživuje, předchází popraskání kůže či rovnou regeneruje.

Jediná nevýhoda je obrovské balení, 100ml jen tak v kabelce nosit nebudete.

Krém na rozpraskané paty
Poskytuje intenzivní výživu pro extrémně suchou a ztvrdlou kůži, která je náchylná k popraskání. Obsahuje ureu, která redukuje vznik nových prasklin, změkčuje, regeneruje.

Suché nohy jsou u mě v poslední době velký boj, kůži mám opravdu hodně suchou, tvrdou, u prstů mi i praská, no šílené.

Je krapet hutnější, než předchozí krém na ruce, přesto se opět nejedná o těžký krém, naopak. Dobře se vstřebává a nezanechává nepříjemný, mastný film. Vyživuje překvapivě moc dobře, pokud navíc netrpíte vyloženě na suché nohy, tak je to úplně perfektní kousek. Pokud máte tvrdou, popraskanou kůži, tak regeneruje, ale chce to používat opravdu poctivě. Pokud namaže jen sem tam, tak zázraky samozřejmě neudělá, ale pokud si před spaním najdete chvilku, nohy do kupy zvládne dát.

Co na opravdu suché nohy?
Máte rády Astrid?

12 komentářů:

  1. Já každý měsíc nohám dopřávám luxus v podobě pedikúry. No a pak každodenní mazání, takže na suché nohy nijak zvlášť netrpím. Každopádně fajn také byl krém na nohy od Kneipp. Je to taková hutnější vazelínka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, na suché nohy používám krémy z Avonu, především ten červený na tvrdé paty a když jsem líná na mazání, tak pak napravuji Neutrogena maskou. Oboje vřele doporučuji. Astrid ráda mám, i když s poslední micelárkou jsem se docela prala.Zkoušela jsem nicméně například i jejich tělová mléka a jsou příjemné, jen bych ocenilai výběr z nějakých parfemací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna micelarky považuji od Astrid za ty nejlepší :)

      Vymazat
  3. Od doby co jsem se naučila pravidelně chodit na pedikúru, plus se o ty nohy starat v mezičase i doma, tak už na suché paty tolik netrpím, ale předtím jsem je měla neustále jako struhadlo. Kolegyně v práci si na ztvrdlé paty hrozně chválí levandulový krém Ozalin, že stojí pár korun a je to opravdu zázrak.

    OdpovědětVymazat
  4. Oba výrobky vypadají zajímavě.

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid moc nepoužívám, ale krém na ruce by se mi líbil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Krém na paty nutně budu potřebovat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...