Brand box - Červen 2022

Tentokrát jsem měla problém box pomalu unést, jak byl těžký. Už z váhy teda bylo patrné, že rozhodně zas nebudou chybět nápoje, které jsou v poslední době v boxu hojně zastoupeny. Což o to, ráda ochutnám něco nového, o tom box je, ovšem těch nápojů je už tolik, že je pomalu ani nestíhám spotřebovávat a spousta toho jsou produkty, které ani běžně nepiju.

Vlastně se nedokážu rozhodnout, zda se mi obsah líbí, nebo ne. Rozhodně zajímavé produkty, ale pět nápojů a tři potraviny je za mě takový špatný poměr.


Nestlé Fitness granola medová - 300g, 79,90Kč
Začnu rovnou tím nejlepším a to novinkou od Nestlé. Obsahuje 57% ovsa, vápník a železo, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Ráno většinou snídám jogurt, takže granolu rozhodně využiji, jediné mínus je pro mě přidaný cukr, ale jinak super.

Joxty 22% Protein chilli & limetka - 50g, 34Kč
Opět docela zajímavý produkt, který chválím. Bramborová chuť chipsů, sojový protein a koření.

Bombus Rice Bar rýžová tyčinka v belgické čokoládě - 18g, 15,90Kč
Pražená hnědá rýže v kvalitní čokoládě, na výběr hořká, mléčná, ale i bílá. Obsahuje denní dávku hořčíku, je bez lepku a palmového oleje. Též moc ráda ochutnám a tyčinka mě zaujala, navíc bílou čokoládu mám ráda, takže jsem chytla i super variantu.

Ondrášovka Grapefruit jemně perlivá - 1,5l, 13,90Kč
Já tyhle vody vlastně vůbec nepiju, jen výjimečně se koupí a zrovna Ondrášovka mi ani moc nejede, rozhodně se ale neztratí a holt si dá někdo jiný.

Semtex Street Water funkční voda - 750ml 29,90Kč
Obsahuje vitamíny a minerály, podporuje výkon, soustředění, posiluje imunitu a je vhodná pro sportovce. Noo, takže ne pro mě:D Dostupná ve třech variantách, moje je s příchutí mandarinky a vitamíny B3 a B9.

Mattoni Imuno - 0,5l, 19,90Kč
Nová Mattoni, která přispívá k normální funkci imunitního systému mě ale zaujala hodně. Ovocná chuť v kombinaci bublinek, minerálů a vitamínů. Má snížený obsah cukru, je bez konzervantů, umělých barviv a sladidel. Příchuť mango bude určitě mňam a druhou možností je jablko/kiwi/ananas, takže také zajímavá chuť.

Cool tmavá švestka nealko - 0,5l, 19,90Kč
Pivo nepiju, ale různé cidery či ovocná nealka si sem tam dám, Cool mi zrovna chutná a když se v boxu objeví, proč ne, v létě na osvěžení je to příjemné.

Mazagrande Yuzu Tonic - 250ml, 39,90Kč
Naopak Mazagrande nemůžu přijít na chuť a potože neznám nikoho, komu by chutnalo, tak se mi doma akorát kupí. Tohle je novinka s příchutí espresso tonic, které je hodně populární, ale tomu jsem také na chuť nepřišla.

Barter spolupráce s novinkyschuti.cz.

Co na box říkáte?
Užili byste obsah?

6 komentářů:

  1. Mě přijde takový průměrný.

    OdpovědětVymazat
  2. Mě zaujaly hlavně ty chipsy a Mattoni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já s vyzkoušením nápojů nemám problém (jen nealkopiva u nás čekají déle, než dorazí syn, a Mazagrande tedy nepije v šírém okolí nikdo :D). Tenhle box mi přišel dobrý obsahově (hodně novinek - aspoň pro mne), ale slabší hodnotou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...