Balea - Sprchový gel a gel na holení | Letní limitky

Ač mám kosmetiky doma poměrně dost, obzvlášť sprcháče mi přijde, že vůbec nemizí a zásoby jsou bezedné, tak značce Balee se mi zkrátka jen těžko odolává. Dejte na něco roztomilé zvířátko a jsem Vaše a přesně tohe Balea dělá.

Gel na holení Tropic Fantasy
Gel na holení není třeba zdlouhavě představovat, kupujeme ho asi všechny. Stojí opravdu pár korun a za ty peníze je to topka. Navíc Balea každou chvíli přijde s nějakou limitkou, takže když jeden dojde, hned jdu pro novu vůni.

Obsahuje aloe vera, která zklidňuje, zabraňuje podráždění a vysušení pokožky. Vytváří velmi bohatou a hutnou pěnu, díky které žiletka lépe klouže. Vůně je kombinací papáji a manga, takže velmi sladká a exotická vůně.

Sprchový gel Be Soft
Cena kolem dvacky, za tuhle cenu jsou výborné i sprcháče. Někdo tvrdí, že vysušují, já s nimi ovšem problém nemám, navíc se po sprše mažu, takže to také zas tolik neřeším. A co si budem, prostě ty obaly a lákavé vůně stejně donutí koupit.

Be Soft má na obalu rozkošného ušáka, pro králíčky mám slabost, nebylo co řešit, musel se mnou. Gel má středně hutnou texturu, bezvadně napění, umyje a mě teda nevysušuje. Voní krásně po sladkých malinách, takže moc povedená letní limitka.

Také těžko odoláváte?
Slyšíte na obal?

12 komentářů:

  1. Znám a mám ráda, o limitkách většinou vím ještě než k nám přijdou, protože sleduji některé německé účty na IG a pak už jen vyčkávám až dorazí i k nám a jdu koupit. Prostě Balea a mají krásné, roztomilé obaly a za pár korun, kdo by odolal:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na obaly moc nedám - spíš koukám po vůni...

    OdpovědětVymazat
  3. Limitky od Balea jdou úplně mimo mě. Kosmetiku si takřka vůbec nekupuji a ty bys taky neměla! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dřív sprcháčům od Baley nedokázala odolávat, ale konečně se mi to začalo dařit :) Gely na holení si ale kupuji pořád a jsem s nimi moc spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Od Baley jsem si občas koupila jen sprchové gely, ale přišlo mi, že mi po nich jaksi lepí pokožka, tak už je nekupuji. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Už dlouho jsem žádný sprcháč Balea neměla, do DM nechodím. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...