Favi - Podzimní wishlist

Vypadá to, že léto je definitivně pryč. Jeden den na šatičky a balerínky, najednou velký skok a druhý den je to na podzimní kabátek a zahalené kotníky. Před námi doba temna, upřímně nemám ráda podzim. Jsem letní člověk, který miluje teplo, sluníčko a podzim, kdy je pochmurno a neustále tma, mě ničí. Navíc podzim znamená, že do léta zas daleko, hodně daleko.

Rozhodně to chce něco, díky čemuž ta podzimní deprese nebude až tak velká a co ty chladné dny bude zpříjemňovat. Co se podzimu nedá upřít, tak ta nádherná barevnost. Zbarvené listí, teplé odstíny, pozitivní jsou hřejivé a velké svetry, teplá káva a stejně jako jarní dekorace potěší oko, tak i ty podzimní dodají teplo domova.

Favi.cz asi netřeba zdlouhavě představovat, věřím, že po tomto internetovém vyhledávači brouzdá většina z nás. Najdete tam nejen nábytek do celého bytu, ale i dekorace a jiné drobnosti pro Váš byt a dům. Více než 1000 obchodů, všechno zařídíte z pohodlí domova, což je pro mě obrovské plus, nemuset nikde trajdat. Šetří do nejen cestu, ale i čas.


Právě ve spolupráci s Favi jsem vytvořila malý wishlist podzimních radostí, které mě zaujaly. Osobně bych si dokázala vybavit celý byt a naustále jsem měnila i dekorace za jiné, až takový výběr je.

Co byla jasná volba, tak huňatá, teplá deka na zachumlání. Různé deky či plédy využívám často i v létě, mám ráda mít něco aspoň přes nohy a na podzim/zimu vůbec deky neschovávám. Úplně se vidím, měkoučká dečka, pod kterou se zahřeju, otevřu novou knížku, kterou si vychutnám zároveň s dobrou kávou v oblíbeném hrnečku. Na hrnečky jsem trošku úchyl, miluji hrnky a pořád kupuji další. Na Favi je obrovský výběr, ať už jednoduchých, tak s roztomilými motivy. Stejně tak se bude hodit termoska či termohrnek, ve kterém nápoj vydrží teplý i několik hodin. Oceníte i pro děti, pokud chodíte na procházky či na hřiště. A pokud si chcete udělat větší radost a máte na to prostor, tak si tuhle příjemnou chvilku s knihou vychutnejte v pohodlném ušákovi.

A protože letos budeme šetřit elektřinou, tak svíčky a LED světýlka na baterky jsou mush-have. Značka Yankee Candle je pro mě úplná srdcovka, ty svíčky zbožňuji, pokud byste ale chtěli něco více spešl, tak WoodWick mají dřevený knot, který praská a připomíná tak krb. Vykouzlí tím pádem opravdu dokonalou atmosféru. Osobně mám různá světýlka moc ráda, je to romantické, hřejivé a vybírat můžete ze strašné spousty druhů. Od droboučkých po barevné koule či žárovičky. A pokud máte zahrádku, nebo terasu, nezapomeňte ani tu osvětlit nějakým LED světlem či lucerničkou. Nejvíce mě zaujalo solární LED světlo, které se dá zapíchnout třeba do květináče.

Co se Vám vybaví, když se řekne podzim? Mně teda dýně, navíc mi přijde, že se u nás začíná i více slavit Halloween. Dýně ovšem nemusí být jen kýč s očima a rozšklebenou pusou, co takhle vybrat nějakou jednodušší variantu, která bude působit zároveň elegantně?! Všelijakých podobných drobností je Favi plné, dýně, ježci, ptáčci, houby, no prostě cokoliv. Mám podobné dekorace ráda, právě tyhle maličkosti dělají za mě domov útulnějším. Nebo minimálně sáhněte po hezkých květináčích a vázičkách, těch není nikdy dost. Sice dávám přednost živým květinám, ale když budete poctivě hledat, najdete i hezké umělé/sušené, které vydrží a vypadají opravdu dobře, za mě třeba bavlník, pampas či luční trávy.

Můj poslední tip, protože zima bude dlouhá a někdy jen to kafe nestačí :D. Pokud máte doma místo, tak stojany a regály na víno, za mě to je krásný kousek do kuchyně. I když přijdu někam na návštěvu a mají hezky srovnané lahve v nějakém pěkném stojánku, tak to obdivuji, vypadá to skvělé.


Spolupráce s Favi.cz

Čím si zpříjemňujete podzim?
Využíváte Favi?

12 komentářů:

  1. Já Favi vužívala hodně na koupelny - skříňky, umyvadla. Na dekorace mě nenapadlo se podívat, ty se mi hodně líbí z Pepca například. Nicméně když vidím tvůj wishlist, určitě bych si tam také něco vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na Favi už jsem párkrát zavítala. Co mě na podzim hodně bere, jsou svíčky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já na Favi pátrala hlavně po nábytku . Dekorace mám raději přírodní, ale pro vázičky mám slabost (i když nejvíc používám asi dvě z té řady, co mám), takže bych si vybrala

    OdpovědětVymazat
  4. Jee, samé hezké věci. :) Zrovna na tu vinotéku jsem také narazila, když jsem vinotéku hledala šéfovi do kanceláře, ale ten chce větší a chladící. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Dekorace jsou podzimní nutností, sama jich mám plno! Ať se ti podaří pořídit vše, co si přeješ! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Mě by se líbil nějaký podzimní věnec na dveře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...