Naturalis - Tělové máslo Káva

Značku Naturalis znám z drogerie a před lety jsem měla tělové mléko, které jsem dostala od kamarádky. Mléko nádherně vonělo po kávě, ale jinak to byla naprostá katastrofa. Od té samé kamarádky jsem před nějakou dobou dostala máslo v té samé vůni a po zkušenosti s mlékem přiznávám, že jsem z daru dvarát odvařená nebyla.

Také máslo dlouho leželo kdesi v zásobách a vůbec se mi do něj nechtělo. Nakonec jsem po něm sáhla, aby se nezkazilo, ale už bylo opravdu za pět minut dvanáct a ani mi vůně neseděla k období.


Máslo obsahuje kávový extrakt, slibuje dokonalé zvláčnění suché pokožky a dlouhotrvající vůni. Dle popisu je vhodné nejen na tělo, ale i jako ochranný krém na obličej. Osobně jsem na pleť nezkoušela a tím, jak je navoněné, bych spíše ani nedoporučila.

Máslíčko je nádherně hutné a našlehané, přesto se výborně roztírá a překvapilo mě, jak dobře se vstřebává. Na pokožce vůbec nepůsobí těžce, používala jsem ho v létě a přesto jsem neměla pocit, že bych byla mastná a ulepená. Třeba zmiňované mléko se nevsakovalo vůbec a to bylo mnohem lehčí.

Skvělá je i hydratace, pokožka nádherně vyživená a celkově taková napapaná a spokojená. A ta vůně, bože, ta je úplně k sežrání. Božská vůně kávy, která se na pokožce drží, takže si ji maximálně vychutnáte.

Znáte Naturalis?
Máte rády vůni kávy?

8 komentářů:

  1. Značku neznám, ale vůni kávy bych určitě neodolala, hrozně moc mi tahle vůně voní:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, značku neznám, ale s kávovými věcmi nemám problém ač současně je nikterak cíleně nevyhledávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka je podle mě více v takových menších drogerkách :)

      Vymazat
  3. To musí být extra příjemné, hlavně ta kávová vůně - miluju takové produkty! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...