Renovality - Mandarinka tělové sérum crystals series

Krásný den!
Jdeme dohánět recenze a mrknete tím pádem na kousek, který mám už nějakou dobu spotřebovaný. Takových produktů tu mám hodně, takže rozhodně nehrozí, že by nebylo o čem psát, čeká Vás spousta recenzí. Tak jdeme na to.


Proč křišťálová řada? Když se podíváte pořádně, můžete na fotce v séru vidět kamínky, jsou to právě křišťály. Pokud se o kameny jen trochu zajímáte, tak víte, že křišťály nabíjí pozitivní energií, čistí auru a křišťál se používá jako kyvadlo, které Vám pomáhá zodpovědět otázky.

Sérum je zjednodušeně řečeno spíše olejíčkem. Obsahuje slunečnicový, arganový a jojobvý olej společně se silicí mandarinky. Má zpevňovat pokožku, osvěžovat a uvolňovat.

Konzistencí je opravdu olejíčkové, ale moc dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce těžký a mastný film. Na těle je neskutečně příjemný, úplná slast. Pokožka je vyživená, taková hezčí na pohled a spokojená.

A ta vůně, bože, zamilovala jsem si ji, autentická vůně mandarinek, mňam. Potřebuji tohoto větší balení, protože tohle je naprosto boží produkt, který potřebujete.

Máte zkušenost s Renovality?
Zaujala Vás vůně mandarinky?

12 komentářů:

  1. Vůně mandarinky musí být top! Olejíčky mám ráda hlavně v létě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jen pro tu vůni to je něco, co budu nutně potřebovat:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, s Renovality mám zkušenost pouze s jedním jejich doplňkem stravy, jinak vůbec, ale mám je na seznamu značek, co bych prozkoušela ráda.

    OdpovědětVymazat
  4. Mandarinku jsem si hodně oblíbila, ta vůně je naprosto dokonalá!

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle sérum musí dokonale vonět! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Nic od této značky jsem nezkoušela, ale tohle mě zaujalo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...