Rituals - Tělový olej Sakura a parfémovaná voda Hanami

Blíží se konec měsíce a pomalu dávám dohromady statistiky, ale stále jsem hrozně pozadu s recenzemi, tak pojďme mrknout na další restík. Tyhle produkty jsem dostala dokonce už snad před dvěma lety, ufff. Snažím se teď recenzovat dle toho, co mám nafoceno nejdéle a nejdéle dokonce spotřebováno, ale zas někdy musí mít přednost něco novějšího.


Tělový suchý olej Sakura
Řada sakura obsahuje rýžové mléko, které je symbolem hojnosti, štěstí a plodnosti. Má zanechávat pokožku jemnou, pružnou a lesklou. Třešňový květ symbolizuje pro Japonce znovuzrození přírody a teda věřím, že ne jen pro mě je symbolem. I pro nás jsou růžově kvetoucí stromy náznakem přicházejícího jara.

Obsahuje spoustu olejů jako je mandlový, slunečnicový, makadamiový či meruňkový. Já osobně preferuji spíše různá mléka a krémy, ale tenhle olejíček jsem si naprosto zamilovala. Jedná se o suchý olej, který sice má klasickou mastnější texturu, ale okamžitě se vstřebává a nezanechává na těle žádný mastný či těžký film.

Pokožka je nádherně vyživená, hebká, i na pohled vypadá krásně a celkově je taková spokojená a navíc provoněná. Vůně sakury je moje oblíbená, jemná, květinová. Moc chválím i balení, skleněná lahvička působí luxusním dojmem a praktická je i střička.

Antibateriální gel na ruce Sakura
Vraťme se o nějaký ten rok zpět, kdy antibakteriální gely jsme používali opravdu ve velkém. Já mám teda do teď velké zásoby, protože najednou je snad všechny značky začaly vyrábět a doma nesměly chybět.

Určitě gely používáme stále, ale asi už v nich ruce nemácháme v jednom kuse...Na tomhle gelu je skvělé to, že obsahuje také rýžové mléko, takže zbytečně nevysušuje a nesmrdí tolik po alkoholu díky třešňovému květu.

Parfémovaná voda Travel Reve de Hanami
Kombinace květů sakury, ovocných tónů liči, hrušky a bergamotu. Dále můžete ve vůni cítit vanilku či pačuli. Tyhle parfémované vody od Rituals jsou krásné, navíc můžete koupit jak velké 50ml balení, tak i menší 15ml, což je za mě úplně super.

Bohužel vůní si nejsem úplná jistá, voní, je hezká, ovocně-květinová, ale...je šíleně výrazná, když ji použiji, tak mi po chvíli začně vadit. Vnímám ji velmi intenzivně a to po celý den, což je sice plus ta výdrž, ale ocenila bych ji jemnější. Na mě je silná a vtíravá.

Barter spolupráce s arome.cz.

Zkoušely jste vůni Rituals?
Která řada je Vaše top?

14 komentářů:

  1. V parfemaci Sakura jsem měla sprchovou pěnu, teď mě zaujal i ten tělový olej:-) Pro Rituals mám prostě slabost:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem od Rituals měla jen věci s vůní sakury, jinak nic.

    OdpovědětVymazat
  3. Něco jsem od ní v minulosti zkoušela.

    ruzovartenka.eu

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem nic od této značky nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z téhle kolekce jsem od Rituals neměla nic. Nicméně nějaký parrfémek, bych moc ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já z této řady nic nezkoušela, největší zkušenost mám s Hammamem a pak jsem měla tělový krém z řady Mehr a ta je teda minimálně vůní naprosto skvostná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten olej musí pokožku dokonale hydratovat, mám podobné produkty moc ráda. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...