Brand Box - Červen 2023

Nejnovější Brand Box je za mě obsahem naprosto wow. Narvaný po okraj a rozmanitými produkty, tak to má být. Nejen dobroty, ale i nápoje a praktické potraviny. Mně se teď kdejaké doplnění spíže a zásob hodí, takže na aktuální box jsem se fakt těšila a jsem nadšená.


Bohemia Pop Chips zakysaná smetana s cibulkou - 65g, 49,90Kč
Jsou nesmažené, mají o 50% méně tuku, než klasiké chipsy a to díky přípravě tlaku a tepla. Tyhle Pop Chips už jednou v boxu byly a nebyly vůbec špatné, takže na zobání ideální.

Ketodiet Crispy kuličky v bílé čokoládě - 38g, 49Kč
I kuličky se opakují, ale to nevadí, zrovna různé Keto mi vždy udělá radost, běžně si to nekoupíte v obchodě, takže za mě zajímavý produkt. Kuličky jsou bez zbytečných cukrů, palmového oleje a konzervantů. Jsou low carb a jedná se teda o mls, který můžete i při dietě.

PomBar Oven Minis Sea Salt - 70g, 34, 90Kč
Medvídci jsou pečené, vyrobené s brambor a s vysokým obsahem vlákniny. Koupíte ve dvou variantách a to mořská sůl či sýr. Opět zobání, které se doma neztratí.

Penam buchtičky s krémem naruby - 360g 46,90Kč
Pokud kupujete, tak znáte a víte, jak podobné buchtičky chutnají. Já si teda raději koupím v pekárně pořádnou buchtu či koláč, než tohle trvanlivé pečivo, ale když už byly doma, tak se zpracovaly. Mohly by být méně sladké.

Twix Salted Caramel - 46g, 19,90Kč

Twix mám ráda, celkově podobné tyčinky si dám s chutí a slaný karamel? Super, ráda ochutnám.

Adriana celozrnná vřetena - 500g, 42,90Kč
Těstoviny jsou produktem navíc, který v boxu ne asi každý měl, nebo se lišil. Značku Adriana kupujeme doma běžně. Jsou vyrobené ze 100% celozrnné mouky z tvrdé pšenice a jsou bohaté na vlákninu.

Penam chléb Vital - 320g, 42,90Kč
Chléb má vysoký obsah vlákniny, selenu a zinku. Je bohatý na bílkoviny, vápník a další vitamíny. Miluji pečivo a sem tam si podobný chlebík koupím, abych měla pocit, že jím něco lepšího. Některé varianty mi i chutnají, jiné vůbec a rychle se jich přejím, tak na tenhle jsem zvědavá.

Vitana Bistro Red Curry - 55g, 39,90Kč
Tak jako nouzovka, proč ne no, navíc já si občas s chutí dám dlouhé nudle :D Tahle řada Bistro už má dokonce šest příchutí.

Podravka Ajvar Squeeze jemný - 310g, 58,90Kč
Grilovací sezóna už je tady :D Ajvar je směs pečených paprika a lilků, určitě znáte varianty ve skle. Obsahuje kvalitní zeleninu od prověřených farmářů z chorvatských oblastí a zelenina se zpracovává do tří hodin od sběru. Ajvar je teda vhodný na grilování k masům, zelenině, ale i při bežném vaření.

Kand Jablečný ocet - 500ml, 49Kč
Je vyroben biologickým kvašením zralých jablek. Ocet je vhodný třeba do salátů, já ho dávám při vaření vývaru či ztracených vajec. Ocet mi teď doma chyběl, takže super.

Targa Florio Tonica Rosa & Originale - 330ml, 21,90Kč
Limonády Targa Florio mám ráda a na tonik se teda moc těším, ten mě potěšil fakt hodně. Obsahuje mořskou sůl, hořkost chininu vyvažuje třtinový cukr a zbytek samozřejmě podle příchutě.

Pokud přemýšlíte nad koupí, mám pro Vás slevový kód, platný do konce června 𝐜𝐡𝐚𝐫𝐦𝐞𝐝𝐤𝐚𝟏𝟎

 Barter spolupráce s novinkyschuti.cz.

Co říkáte na obsah?
Kupujete něco pravidelně?

12 komentářů:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...