Hezké Velikonoce + Velikonoce u mě doma

Přeji Vám krásné Velikonoce!
Ač jsou letos velikonoční svátky takhle brzy, počasí krásně vyšlo a máme tu jaro, tak snad vydrží. Užili jste si prodloužený víkend? A jak slavíte, pečete beránka, barvíte vajíčka či dokonce pletete pomlázku? A chodí se u Vás koledovat?

Přiznávám, že letos jsem se na vše vykašlala a snad poprvé ani nepekla. V pátek jsem byla v práci, ovšem končila jsem nečekaně dřív, takže jsem si udělala fajn odpoledne a zajela dokoupit ještě nějakou nadílku. U nás se u dětství hledala nadílka na zahradě od zajíčka a přijde mi, že tohle spousta lidí nezná a co jsem kdysi koukala, je to tradice ve Francii. Neplánuji úplně hledat :D, ale k našim se chystám a v poledne budeme grilovat, tak na oběd samozřejmě přijedu, že :D

Jinak Vás vítám opět u mě doma, velikonoční výzdoba je spíše skromnější, já jsem neměla kromě dvou ušáků snad nic, takže bylo potřeba dokoupit, ale...Nelíbilo se mi toho tolik, takže jsem kupovala fakt jen to, co mě zaujalo na první dobrou a beru to tak, že dekorace se stejně každým rokem rozšiřují, pokaždé člověk něco koupí, dostane, takže netřeba hned zahltit byt.



Máte doma výzdobu?
Kde Vás letos zaujala nejvíce?

4 komentáře:

  1. Proti mně máš výzdobu bohatou. Já mám výzdobu jen na jednom tácu - dva zajíčky, větvičky, petrklíč a svíčku s jarním motivem...

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mám akorát věnec na vstupních dveřích, já Velikonoce prakticky neslavím, no za volno jsem samozřejmě ráda. V pátek jsem byla na dlouhé už jarní procházce s kamarádkou a jejím synem, v sobotu přítel s klukama vozili štěrky na barák čili jsem vařila a taky došlo na procházku a odpoledne i na výrobu právě věnce na dveře. Pak jsem se prospala, protože už jsem byla tak vyřízená, že jsem se pomalu ani nenajedla a neděli a pondělí už mám takové pohodovější.

    OdpovědětVymazat
  3. Spíše skromnější Velikonoční výzdoba?:-) Myslím, že není potřeba, aby v každém rohu domova čuměl zajda, méně je někdy více a máš to opravdu moc hezké:-) Já to s Velikonoční výzdobou nijak nepřeháním, věnec na dveřích a na konferečním stolku a v předsíni váza s vrbou, na ní pár umělých vajíček a kolem pár zajdů a kuřátek. Jo a pár zajíčkových zápichů v květináčích.

    OdpovědětVymazat
  4. Máš nádherné dekorace, ty velikonoční jsou vždy tak roztomilé! :) Mimochodem jsem obdivovala i ty krásné kytičky na tvém balkóně, radost pohledět. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...