Nákupy a novinky za březen 2024

Krásný den!
Nový měsíc, máme za sebou první čtvrt roku, wow a protože je duben mým měsícem, tak i díky tomu to vypadá na nabité dny, určitě doporučuji sledovat instagram, ať Vám nic neunikne. Mám v plánu výlety, kávičky a další akce. Pojďme ale k dnešnímu článku a to jsou březnové novinky, kterých není opět málo, z kosmetiky je co testovat a samozřejmě nechybí i něco domu a na sebe.

Kosmetika
V únoru arome.cz zas balíček vynechalo, chodí teď tak zvláštně nepravidelně, ale ke konci března dorazil a co jsem tak koukala, trošku se obsahy lišily. Já našla masku na nohy, což je super, ta se rozhodně hodí a pak samoopalovací pěnu s aplikační rukavicí.


Z Elnino přišlo pár novinek značky L`Oréal a to konkrétně v rámci dekorativky. Hodně jsem zvědavá na CC Cream, který je zelený a při roztírání se mění v tělovou barvu. Fixační sprej jsem viděla u Kačí, je teď docela populární, tak uvidíme, vypadá jak lak na vlasy a hodně mě zaujala nádherná rtěnka.

Překvapil mě Avon, který mi zaslal takovouhle dárkovou kazetu, ve které se ukrývají tři odstíny matných rtěnek Hydramatic, které jsou úžasné, dále Hydratamatic s lesklým efektem a make-up, který má pečující účinky stejně jako rtěnky.

Na all2test.cz jsem byla vybrána do kampaně Dove a přišly mi rovnou čtyři samoopalováky, což se hodí, teploty stoupají, nohy se začínají odhalovat, tak ať nesvítí bělobou :D Já jsem od Dove kdysi jedno tónovací mléko měla a to mi nic nedělalo, tohle ale vypadá nadějně.

V břežnu jsem byla na otevření jednoho kadeřnického salonu, My Tapes, psala jsem mimochodem článek a domu jsem si odnesla taštičku s dárečky. Moc děkuju :)

V březnu dorazil Glanc Box, kde kromě drogerie byla samozřejmě i kosmetika a v poměrně hojném počtu. Potěšila a určitě využiji.

Domov a oblečení
Ráda bych Vám ukázala i jeden balíček plný dobrot. Z e-shopu tucky.cz mi přišlo několik španělských delikates, mám tu například olivový olej, olivy, paprikovou pastu či rýži se sušenými hříbky. Mňam, tenhle balíček mě neskutečně potěšil.

V Sinsay jsem narazila na svetr za dvě stovky a je super, přesně můj styl, volnější, ale zároveň elegantní a svetů není nikdy dost :D

Tenhle dřevěný domeček s malými vázičkami mě moc zaujal. Mám ho teda přímo z velkoobchodu, ale bude sehnatelný asi různě po květinářstvích apod.

Snažím se teď fakt zbytečně neutrácet, odolávám všem knížkám, svíčkám, ale tohle bylo nad moje síly :D

Jako poslední tu mám výhru z instagramu, vyhrála jsem tenhle světelný selfie kruh, obrovská radost, protože kruh samozřejmě funguje i mimo selfie, takže na focení rozhodně využiji a jsem zvědavá, jak případně pomůže s nedostatkem světla.

Co udělalo radost Vám?
Nakupovaly jste někde ve výprodejích?

4 komentáře:

  1. Já si v březnu koupila snad akorát dvě svíčky...

    OdpovědětVymazat
  2. Ta svíčka, to je něco:-) Té bych neodolala taky:-D Jinak se mi líbí balíček z elnino a samoopalováky, teď se skutečně hodí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hrneček, jen má silikonová ouška, která se normálně sundají:)

      Vymazat
  3. Pořídila sis krásné věci, ať ti dělají radost! :) Také jsem v poslední době utrácela a na cestě ke mě už jsou nové Apple watchky, na cvičení na ně nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...