Lumene - Řasenka Bluberry Volume

Další produkt, který jsem měla v lednovém Ladyboxu. Řasenek taky neni nikdy dost a ráda zkoušim další a další. Tahle řasenka je předevšim objemová.
Obsahuje 100% organický olej z arktických borůvek, který řasy vyživuje a udržuje je silné. Značka Lumene se vyznačuje tím,že při výrobě využívá přírodní produkty a rostlinné extrakty lesních bobulí, které jsou sbírány ručně během polárních dní.

plastový kartáček, ten já ráda. Díky němu vytvoří objem a každou řasu natočí a zvýrazní.Řasy neslepuje a fakt je spíše jen objemová. Řasy i lehce prodlouží, vypadají fakt dobře, pokud ale máte opravdu kra´toučké řasy a toužítě spíše po prodlužující, úplně ta pravá tedy ale nebude. Řasenka by měla vydržet celý den bez rozmazání. Nemaže se a neobtiskává.

Obal řasenky, nijak zvláštní, taková klasická tuba, na první pohled vypadá černá, když se podíváte blíže a pořádně, hází modré odlesky a třpytí se.
Obsah: 7ml
Cena: 359Kč
Hodnocení: 4/5

3 komentáře:

  1. Mně řasy rostou na všechny strany, takže by mi ten kartáček asi neseděl :)

    www.duty-live.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě docela taky,když si je namaluju,tak vidim,že každá směřuje jinam.

      Vymazat
  2. vypadá zajímavě,ale asi bych si jí nekoupila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...