Řasenka Smooky lash

Tak se podíváme na první produkt z únorového Senzaboxu. Jedná se o řasenku od značky Make up for ever. O týhle značce jsem věděla, že tam bude a hpdně se na ni těšila. Nejedná se o žádnou drogerkovskou značku, cenově už je vyšší a sama bych si ji nejspíš nekoupila. A kdybych koupila, tak bych byla poměrně naštvaná. A proč?

Řasenka obsahuje vysoký počet pigmentů, má krásně výraznou černou barvu. Řasy natočí, prodlouží a zahustí. A tady je otázka: "Opravdu tohle všechno splňuje?" Žádný extra zahuštění, ani prodloužení se nekoná, mám řasenky, které to zvládnou mnohem lépe. Sice lehce delší jsou, lehce zahuštěné možná taky, ale žádnej zázrak.
Co ale poměrně dobře zvládá, srovnat moje cik cak řasy, řasy oddělí a srovná, tohle oceňuju, zvládne to málokterá řasenka.


Jinak kartáček, neni plastový, ale i tak se s nim dobře pracuje a on dobře pracuje s řasama. Sice mám řaději plastové štětinky, ale tyhle jsou taky fajn, kor když fuknci splňuji.
Když to shrnu, řasenka je takový lepší průměr, ale znova bych siji nekoupila, to dám raději přednost levnější drogérkovské řasence, která bude vyhovovat možná i lépe.


Balení: 7ml
Cena: 560Kč
Hodnocení: 4/5

2 komentáře:

  1. Drahý řasenky se prostě nevyplatí. Přijde mi, že se od těch drogérkových opravdu téměř neliší. Jsem čím dál raději, že jsem si únorový senzabox neobjednala... A ze všech řasenek, které jsem kdy zkoušela, pro mě No.1 vždycky bude Avon supershock!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám jednu od Avonu a je perfektní a pak ještě Gabriella Salvete.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...