Únorový Senzabox

Konečně dorazil a já netrpělivě se do něj vrhla. Tentokrát přišla krásná žlutá krabička, uvnitř se srdíčkama. Nádherný, krabičku chválim. Všechny produkty ještě byly v pytlíčku, ale ten jsem měla rozthlej a všechno mi z něj vypadlo.

  • Krém na nehtovou kůžičku Lush - Vzorek, 10ml
Na Lush jsem se strašně těšila, krém krásně voní, jen mě mrzí, že to je takhle malej vzoreček.
Recenze zde
  • Řasenka Make Up for ever - Vzorek, 3ml
Další z řady luxusní značky, ale opět vzorek. Už i řasenky ve vzorečkách?! Řasenka zahustí, prodlouží a natočí řasy.
Recenze zde
  • Tělové máslo NIP+FAB - Plné balení, 7ml
Tohle tělové máslo už mám doma, akorát v mangové variantě, tak jsem ráda, že teď přišla v drhé a to Coconut Latté.
Recenze zde
  • Denní krém Ryor - Vzorek, 30ml
Určeno pro ošetření citlivé pleti, obsahuje skvalen, který má regenerační účinky. Ryor mám ráda, takže krém je fajn.
Recenze zde
  • Sprchový gel Dove - Vzorek, 55ml
Obsahuje bambucké máslo a vanilku. Nevim, ale o sprcháče zas tolik nestojim v boxech a tohle mi ani moc nevoní.
  • Krém na ruce Crabtree & Evelyn - Vzorek, 25g
Z krému na ruce mám radost, ten jsem chtěla, jelikož můj mi už dochází. Obsahuje bambucké máslo, glycerin a makadamiový olej.

+ plus samozřejmě spousty letáčků, slev a ještě i vzoreček séra od Nip+Fab a energetickou žvýkačku :)

Já se přiznám, že jsem zklamaná. Jen samej vzorek, krom toho másla. Kdyby aspon ta řasenka byla v plném balení. V tomhle měsíci na plné čáře vyhrál u mě Ladybox. A Senzabox od příštího měsíce zdražuje, jsem zvědavá, zda to bude k prospěchu.
Jak jste spokojené Vy?

8 komentářů:

  1. já jsem hlavně nehorázně naštvaná, že ho dostanu až v pondělí... mohly všechny boxy odeslat najednou, třeba tak, že by došel všem v pondělí... odesílat boxy ve dvou dnech mi přijde nefér, každopádně se dost těším na řasenku :)

    OdpovědětVymazat
  2. mně se tedy tento měsíc líbí více právě Senzabox, ale opět jsem neobjednávala a tak jen "achám" :/ :D ale musím se trochu brzdit, pořád ještě mám zásoby z minulých boxů:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem čekala, že s tím jaký pořád dělali haló kolem toho lushe dají něco většího než nějaký pidivzorek. O zdražování slyším poprvé, tak jsem se naschvál koukla, je to o 30,-Kč a myslím, že s tím co poslali teď takové pidibalení jim to moc nikdo kupovat nebude, alespoň já ne, to si raději koupím Lb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten Lush mě hodně zklamal no, tohle zkusim tak 3x a je to pryč.

      Vymazat
  4. Já jsem vždycky měla za to, že účelem těhle boxíku je možnost vyzkoušet kosmetiku kterou bychom si jinak nekoupili at už kvůli její dostupnosti nebo ceně. Mnohem radši mám LadyBox, sprcháč dove zA několik kaček si můžu koupit sama. Nebo taky jak SB dali nějaký měsíc zubní pastu, tím mně docela dostali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,to je účelem je,jsem ráda za nové značky a produkty, ale jak píšeš, zrovna sprcháč Dove si můžu koupit sama a ty pasty mi přijdou absolutně mimo. A v tomhle fakt jen samý vzorky, krom jednoho.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...