Rtěnky MUA

Podíváme se na rtěnky od značky MUA - Make-up Academy. Tyhle rtěnky mi přijde, že jsou na blogách poměrně kritizované. A já trochu nechápu proč až tak moc.
Mám doma dvě, odstín 2 a 3. Tmavě růžová byla pro mě, mamča chtěla světlounce růžovou, samozřejmě jsem zkoušela obě(co je její, je i moje:D)

Bohužel musim v recenzi rtěnky oddělit a každou popsat jinak, jelikož každá má trochu jiné vlastnosti, světe div se. Odstín 3, čili tmavá růžová je hezky krémová, opravdu výrazná. Naopak světlý je dostín je spíše, no připomání mi spíše lesk než rtěnku. Konzistence je řidší a barva ne moc výrazná, rty musíte přejet vícekrát, aby vůbec nějakou barvu chytly.


Zespod rtěnky je ještě malý kalíšek, myslela jsem, že slouží pouze jako vzoreček barvy, ale dá se odšroubovat a máte malý tester.
Výdrž rtěnky je, řekla bych průměrná, vydrží cca dvě hoďky s pitím a jídlem. Po těch hodinách už máte spíše jen konturku, mě se rtěnka ztrácí od vnitřku rtu po okraj. :D

Desing rtěnky neurazí, i když se jedná o levný plast, ale drží dobře a mě se líbí. Černá barva se stříbrnýma nápisama. Celkově jsem s rtěnkama spokojená, za tu cenu vlastně nadmíru spokojená. A klidně bych další koupila.
Jednu výtku ale mám, hrozně zvýrazňují nedostatky, u mě převážně suché šupinky.

Balení: 3,8g
Cena: 1£
Hodnocení: 3/5

3 komentáře:

  1. Taky jsem si všimla, že jsou dost kritizované. NA druhou stranu,..co by člověk za tu cenu čekal? Že vydrží celý den? Asi těžko. Osobně jsem je neměla, takže nemohu soudit. Odstíny jsou ale moc hezké :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já přemýšlím o nějaké křiklavě červené, ale zase na druhou stranu bych chtěla, aby vydržela déle, takže možná bude lepší, když se podívám po takové jinde. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...