Color Whisper od Maybelline

Tyhle rtěnky teď najdete snad na každém blogu, ani já nezůstanu vyjímkou, jelikož rtěnku mám doma už nějakou tu dobu. Na rtěnku jsem narazila v drogerii Rossman, kde k ní byla zdarma řasenka(o tý se také dočtete). Za tu krásnou cenu a ještě řasenku jsem ji tam nemohla nechat, hlavně se mi líbil oranžový odstín. Oranžové barvičky mám teď hodně, takže hezká rtěnka se určo hodila.

Na první pohled Vás zaujme obal rtěnky. Sama rtěnka je uzavřená ve stříbře, víčko ale už je hezky barevné podle odstínu rtěnky. I když se jedná o obyčejný plast, mě se desing moc líbí a zaujal mě na první pohled. Měla bych se v tomhle polepšit, ale hodně dám na vzhled produktu :D

V zahraničí seženete snad dvacet odstínů, u nás o polovinu méně, ale stejně si myslim, že je z čeho vybírat.
Jedná se o gelovou rtěnku, takže je to spíše balzám/rtěnka. Pigmentace je tedy menší než u běžných rtěnek, ale dá se krásně vrstvit. Po první vrstvě máte velmi lehkou barvičku, ale při dalších se dá docílit už výraznějších barev.

Rtěnky jsou hodně hydratační, což já oceňuju. Po všech rtěnkách mi totiž přijde, že mám hrozně vysušený rty a neustále si je olizuju, pomalu hned jak barvičku nanesu. U téhle to nemám, hydratuje velmi dobře, ale tim pádem její výdrž neni moc velká, rozhodně menší než u běžných rtěnek.
Jsem z rtěnky nadšená, odstín 430 Coral ambition vypadá nádherně, nosim ji velmi ráda a určitě přemýšlim nad koupí ještě dalšího odstínu.

Cena: 139Kč
Hodnocení: 5/5
Vlastníte taky nějakou tuto rtěnku? Jak jste s ní spokojené?

5 komentářů:

  1. Tuto rtěnku nevlastním, ale hodně sem o ní slyšela:) Bohužel já si rty vůbec nemaluji, protože si je věčně koušu nebo s nimi dělám blbosti takže tam nic nevydrží, ale tento odstín je fakt nádherný:) dokonce jsem věděla i o té akci, ale nic mě nedonutilo si to koupit:D přeci jen řasenku mám a rtěnku bych nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si furt koušu rty, takže mi nic moc na nich nevydrží. I když toho mám spoustu,akcí ráda využívám. :D

      Vymazat
  2. Já s ní spokojená nejsem. Mám ráda spíš dluhotrvající rtěnky, které ale zároveň hydratují. Tohle mám za hodinu pryč :/ Jinak...také dám na design produktu, a proto mne možná trochu našvalo, že sjme v ČR byly ochuzené o nápis na obalu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se teda upřímně ten nápis nelíbí, takže jsem ráda. :D

      Vymazat
  3. Ano, sice jsem ji už dlouho nepoužila, ale někdy před rokem jsem zas nepoužívala jinou než tuhle. Mám takovou růžovou :) Opravdu takový dobrý barvící balzám, ne jako babylips :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...