Dubnový Ladybox

Tak měsíc utekl jako voda a máme tu další krabičku krásy. Teď dvakrát za sebou přišla stejná černá krabička, tenhle měsíc sice dorazil stejný formát, ale ve sladce růžové barvičce. Krabička má opět plus, mě se líbí a produkty v ní taky.
  • Sprchový gel Anatomical - Plné balení, 300ml
Vypadá to, že tahle značka se ted bude objevovat častěji. Prudkt má hezký desing, praktickou pumpičku. Mohly jste najít různé varianty, mě přišla kávová. Miluju kafe, takže tohle je trefa do černého. Sice jsem psala, že různé sprcháče apod v boxech nevyhledávám, ale asi změnim názor.
Recenze zde
  • Prchový peelingový masážní gel proti celulitidě Eveline - Cestovní balení, 50ml
Z tohohle produktu mám fakt radost.. Obsahuje mikrokrystaly, které odstraní odumřelé buňky a kofein, který stimuluje spalování tuku. Většina takových produktů nefunguje, ale já je ráda používám, mám z toho dobrej pocit. :D
  • Kiss my face whenever šampon a kondicionér - Cestovní balení, 29ml
Jedná se o další přírodní kosmetiku, neobsahuje parabeny, ftaláty, ani ropné produkty. Složení nezatěžuje vlasy. Já teda nevyhledávám zreovna přírodní, ale někoho tohle jistě nadchne. A krásně voní po citronech.
Recenze zde
  • Multiregenerační pleťový krém Swisso Logical - Vzorek, 5ml
Upřímně jsem ráda, že se jedná o vzorek, mám ted krémů poměrně dost a nestíhám spotřebovávat. Mám variantu multiregenerační pro intenzivní noční péči, který obsahuje bambucké máslo.
  • MeMeMe rtěnka v odstínu Electra - Plné balení
Aaaaa, tohle je pecka. Já jsem naprosto unešená, jedná se o personalizovaný produkt, přišla mi krásně zářivá růžová barvička, no prostě nemám slov. Obsahuje bumbucké máslo, vitamín E, které rty vyživuje a stará se o jejich hebkost. Tohle se týmu Ladybox opravdu povedlo.

Co Vy? Objednávali jste tento měsíc? Nebo už jste koupě boxů zavrhly? Případně jak jste spokojené?

7 komentářů:

  1. Ne, na objednávání boxů kašlu. Njak mě to nebere :) A ani z tohoto boxu mě nic nějak nenadchlo

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodne má lepší obsah ako MysteryBOX, ktorý som si kúpila ja. Sprchový gél aj peeling sa mi najviac páčia!! Ale myslím že nieje to ich najlepší box :) Boggerka_Dada

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mysterybox jsem videla snad jednou a naprosto me to nezaujalo.

      Vymazat
  3. Rtěnka Elektra má fantastický odstín. Skoro mě mrzí, že mi přišla Selene - a to se výrazně fakt nelíčím :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se třeba líčim výrazněji, ale rtěnky už se trochu bojim, ale je úžasná. :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...