Micelární voda 3v1 od Lirene

Jak je jasné už z názvu micerálka, obsahuje micely, které k sobě přitahujou nečistoty. Voda slibuje čištění, odstranění make-upu a tonizaci. Je vhodná jak pro odstranění make-upu pleti, tak ale i na odlíčení očí. Což je pro mě základ, nechci mít tisíce odličováků a každej na něco jiného. Upřímně jsem na pořádný odličování poměrně líná.

Ještě na začátek vychválím balení, oceňuji praktické otvírání, které je vykrojené a díky tomu se micelárka dobře otevírá bez zničení nehtů apod. Ti šikovnější z nás to jistě také ocení.

Obsahuje D-panthenol, med a glycerol, kteří zjemňují a hydratují pleť. Navíc ještě vitamín C, který regeneruje a rozjasňuje. Je vhodná pro všechny typy pleti. A krásně voní, hned jak jsem ji otevřela, měla u mě za vůni velké plus.

Co se týče ale odlíčení, četla jsem na ni spoustu negativních reakcí, že oči pomalu neodlíčí, řasenku akorát rozmaže apod. Zpočátku jsem s ní problém neměla. Parádně odlíčila naprosto všechno, i pořádné kouřovky. Oči nedráždila, nic nerozmazala, ale dobře make-up odstranila.

Problém nastává u voděodolného make-upu, který absolutně nezvládá. Akorát vše rozmaže, ale neodlíčí. Nakonec jsem oči drhla vzteky vodou, protože micelárka si neporadila ani omylem.

Po delší době používání se zhoršila celkově, používám pouze na doodlíčení očí a s tím je trošku problém. Navíc mi přijde, že není úplně šetrná, oči nemám niak extra citlivé, ale po použití mi kolikrát přijdou ,,těžké" a podrážděné.
Obsah: 200ml
Cena: cca 80Kč
Hodnocení: 3/5

5 komentářů:

  1. no...stejně asi zůstanu u Biodermy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám od Biodermy taky nějakou vodu a je naprosto příšerná. Nechápu, co s ní každej má :D

      Vymazat
  2. Tuhle micerálku mám taky a je nic moc, nějaké lehčí líčení možná odlíčí, ale moje každodenní teda rozhodně ne:) Takže já zůstanu u svého tonica od Dermacolu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To právě ono,někomu neodlíčí,někomu jo. Já se líčim výrazně a je to v pohodě.

      Vymazat
  3. už jsem o ni několikrát přemýšlela :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...