Spotřebováno za březen 2013

Počet spotřebovaných produktů je opět velmi nízký. Když koukám na jiné blogy a jejich spotřebu, která činí klidně přes dvacet, tak si řikám: "Sakra,jak to dokážou." Zvládla jsem spotřebovat pouze čtyři. A pochybuju, že někdy jich bude daleko větší počet. :D


1. Sprchový gel Adidas Smooth (Recenze) - Obsahuje mikročástice, které pokožku zjemňují. Vlastně by to mělo fungovat jako tělový peeling. Pro mě to byl ale průměrný sprcháč. Rozhodně po dalšim balení extra netoužim.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ 

2. Mary Cohr Creme Nutrizen - Jednalo se o malý vzoreček, který byl v Ladyboxu. Vystačil mi tak cca na čtyři použití, brala jsem ho do kosmetické taštičky, když jsem jela k přítelovi, takhel na cesty ideální. Plné balení bych ale určitě nekupovala, cena je opravdu vysoká.
Koupila bych znovu: NE 

3. Make-up Affinitone od Maybelline (Recenze) - Můj oblíbený make-up. Hned mi došel, běžela jsem pro další. Konzistence je poměrně řídká, ale i přesto krásně kryje a vypadá přirozeně. Na make-upy jsem poměrně náročná, ne skaždym jsem spokojená a tenhle mi opravdu sedl.
Koupila bych znovu: ANO 

4. Řasenka Plump out od Avonu (Recenze) - Řasenka z řady Color trend, která nejen, že krásně zahustí, ale i prodlouží. Nerozmázá se a barva je hezky sytě černá. Patřila mezi moje oblíbené. Až se zas někdy za čas dostanu ke katalogu Avon a řasenka stále bude, určo nebudu váhat nad koupí.
Koupila bych znovu: ANO 

5 komentářů:

  1. make-up chci zkusit už hodně dlouho :) na léto si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na leto je asi idealni,je lehoucky a ted je v akci:)

      Vymazat
  2. Já mám dva spotřebovaný... buď v klidu

    OdpovědětVymazat
  3. Já minulý měsí nepsotřebovala vůbec nic :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...