Lesk na rty Gloss booster od Oriflame

Teď se na zoubek mrknete lesku na který, který mám momentálně v kabelce. Lesků mám snad desítky a stále přibývají, téměř je nestíhám spotřebovávat. Nejvíce ale mizejí právě ty, co mám hozený v tašce a během dne je několikrát používám.
Tenhle lesk od Oriflamu mám už poměrně dlouho, myslim, že rok, kupovala jsem ho ještě s jednim, ale o tom zas jindy. Oriflame nabízí šest ovocných příchůtí, já si vybrala meloun, mňamka.
Oficiální popis: Nový lesk na rty s ultra lesklým složením! Vyberte si ze 6 ovocných barev s lákavými příchutěmi. Lesklé, průsvitné odstíny mají nelepkavé složení. Vaše rty budou vypadat i chutnat fantasticky!

Lesk opravdu nádherně voní, vůně je sladká a meloun se prostě nedá nerozpoznat. S čim ale nesouhlasim je to, že mají nelepkavé složení. Lesk lepí a to hodně, takže pokud lepení na leskách nesnášíte, od tohohle ruce pryč. Po nanesení vytvoří na rtech velmi silný film, díky tomu poměrně dobře hydratuje, za což mu dávám plus. 

Výdrž, já bych řekla, že taková průměrná, možná trochu nadprůměrná. Na rtech vydrží přibližně hodinu a půl. Sice po tý hodince už ne v tak silné vrstvě, ale stále je na rtech cítit. A i když Oriflame uvádí, že jsou průhledné, ždibek barvičky rtům dodá. A balení, má klasický zkosený aplikátor, díky kterému se dobře na rty nanáší.
Lesk jsem si kupovala když byl v akci, už ale nevim za kolik, ale určitě za tu cenu je super. Ovšem plnou cenu bych za něj nedala, 140Kč mi přijde na obyč průměrnej lesk poměrně dost.

Obsah: 12ml
Cena: 139Kč
Hodnocení: 3/5
Za nižší cenu určitě fajn lesk, ve slevě se dal sehnat snad ani ne za 50Kč, což už je krásný, ale 140 je dost. Máte některý z těchto lesků? Jak jste spokojené?

6 komentářů:

  1. S těmihle fešáky bych si dovedla představit strávit celé letošní jaro/léto ;-). Lepivost by mi sice vadila, ale když krásně voní, tak jsem v tom až po uši ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Tenhle zrovna má kamarádka, moc si ho chválí, ale plnou cenu bych za něj také nedala :).

    OdpovědětVymazat
  3. S tímto leskem zkušenost nemám, ale vypadají lákavě.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...