Sans Soucis - Moinsture aqua benefits

Tenhle krém, který byl opět v jednom Ladyboxu, používám už nějakou dobu, takže už si na něj můžu udělat obrázek a ukázat Vám ho. Jenže, co k němu napsat. Mám z něj rozporuplné pocity, nevím, co přesně si o něm myslet. Tedy hlavně ze začátku jsem nevěděla, nedávno se ale objevilo něco, co mi názor na něj trochu ulehčilo.

Krém obsahuje termální vodu z Baden-Badenu, speciální beta-glukan, extrakt ze zelených mořských řas a olej z mučenky. Pleť hydratuje, dodává ji elasticitu a pevnost. Je určen pro normální a smíšenou pleť.
Je lehoučký a ideální jako podklad pod make-up, obsahuje totiž silikony.

Co se týče hydratace, hydratuje naprosto dostatečně. Líbí se mi lehká textura, která je na pleti velmi příjemná. Rychle se vstřebá a nezanechává mastnou pleť. Je poměrně hodně parfemovaný, ale vůně rychle vyprchá. Teď tu máme jedno ale, díky kterému jsem si vytvořila pořádný názor na tenhle krém.

Po pravidelném a delším používání se mi objevuje jeden pupínek za druhým. Na akné netrpím, mám  bezproblémovou pleť, ale teď každou chvilku nový pupínek. Krém putuje tedy k mamince, třeba ji vadit nebude. Představa, že si koupím plné balení za sedm stovek a pak se mi vyrojí nějaká reakce, asi bych zešílela.
Obsah: 30ml
Cena: 767Kč
Hodnocení: 2/5
Jaké máte Vy zkušenosti s tímto krémem? Jste spokojené?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...