Anatomicals sprchový gel Coffee buzz body cleanser

Mometálně mi už nějakou dobu ve sprše dělá společnost sprchový gel od značky Anataomicals. Sprcháč ještě mohly najít v dubnovém Ladyboxu v různých variantách. Na mě vykoukl kávový, kafe miluju, takže vůně přesně pro mě.
Už jsem tu jednou psala, že na sprcháče nejsem zatížená, umyju se snad všim, ale přece je nebudu kvůli tomu na blogu zanedbávat, jen nepoznám asi dobrý od špatného. :D Takže jen spíše něco málo k němu.

Značka Anatomicals mě fakt baví, především její obaly, které jsou vtipné, originální, prostě zábavné.
Teď ale k sprchovému gelu...začneme u vůně, kafe z něho je cítit, ale spíše mi to připomíná takové ty malé cucací kávové bonbonky v plechovce, víte co mám na mysli? :) Snad ano, tak přesně takhle mi to voní. Na těle ale už potom cítit nijak extra není, vůně ihned vyprchá, tedy spíše mi přijde, že na těle vůbec neulpí.
Pění taky poměrně dobře, nějakou tu pěnu vykouzlí.
Co se mi líbí je praktická pumpička, která se otočením jakoby uzamkne. Gel mi stojí na vaně a stačí jen zmáčknout, neni třeba překlápět, otvírat apod, pumpičku tedy oceňuji.

Když to ale shrnu, krom toho úžasnýho obalu je to v podstatě průměrný sprchový gel, který neosloví, tedy alespoň mě ne, natolik, abych si koupila další balení. Například takový od Fa, co jsem měla posledně byl pro mě lepší, příjemnější.

Obsah: 300ml
Cena: 119Kč
Hodnocení: 3/5

6 komentářů:

  1. Škoda, škoda....:/ Já si mnohdy kupuji věci dle obalu a pak bývám zklamaná. Možná z toho důvodu jsem od Anatomicals ještě nic nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. To nevím, jestli by mi káva zrovna voněla.. Třeba mě voní kokos, a v jednom z podzimních Ladyboxů jsem měla hned dvě věci s kokosem a nevoněla mi ani jedna :D takže ono to je docela těžký :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vim,jak to myslíš. Tohle voní spíše jako ty bonbonky než jako normální káva. :)

      Vymazat
  3. Tolik bych za sprcháč asi nedala, jsem vždycky okouzlená super vůněmi od Baley za skvělou cenu a víc ke sprchování nepotřebuju :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych tolik nedala,asi bych u každýho sprchování brečela. :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...