Červnový Senzabox

Měsíc opět utekl a je tu nová várka kosmetiky. Tentokrát dorazil Senzabox dříve než jeho konkurence a musim říct, že hned po otevření jsem nevěděla, na co se vrhnout dříve. Dekorativka a pečující kosmetika je tentokrát vyvážena.
Ale ještě než jsem otevřela boxík, trochu mě zarazilo a polekalo, že krabička je úplně stejná jako minulý měsíc. Upřímně jsem se každý měsíc těšila i na jiný desing krabičky a bavilo mě i jen tohle samotný. Ale jinak proti nic nemám, tuhle sladce růžovou mám ráda, takže mě nevadí.

Obsah krabičky:

  • Sprchový gel L`occitane en Provence - Cestovní balení,75ml
Na tuhle značku Senzabox lákal a já se poměrně těšila, upřímně s ní totiž nemám zkušenosti. Sprcháč přišel ve variantě Fleur Chérie, pomerančový květ.Mě to teda strašně nevoní, nevim, jestli bych nebyla raději za pivoňku, přijde mi to hrozně sladký, vtíravý. Snad to pak nebude tak zlý.
Recenze zde
  • Tvářenka s araganovým olejem Pease - Balení 4g
Pease je polská značka, o které slyšim uplně prvně. Ač balení působí poměrně lacině(no,vlastně tvářenka vůbec nestojí hodně, takže bych řekla, že Pease bude levnější kosmetika), tak jsem z tvářenky nadšená. Má krásnou růžovou barvu, vypadá hodně třpytkatě, ale to na lících neni vidět. Naopak, vypadá hezky přirozeně. A co víc, úžasně voní, nikdy mě nenapadlo, že budu šuchat zrovna k tvářence. :D
Neobsahuje parabeny ani alergeny.
  • Anatomicals Day and night spot stick - Plné balení, 7ml
Aanatomicals se na nás valí ze všech stran. Mě to nevadí, ráda zkoušim více produktů od určitě značky, alespoň si udělám lepší obrázek. Anatomicals mě baví především obalama. Day and night spot stick je určen na pupínky, jedna část je určena k ošetření přes den, druhá na noc.
Na akné netrpim, takže pro mě absolutně zbytečný produkt a též jediný, který nevyužiji a pošlu dál.
  • Lak na nehty Dancing queen od Models own - Plné balení, 14ml
Další pro mě absolutně neznámá značka. Já teda laky v boxech moc nevítám, nevim no, raději si sama vyberu v obchodě barvu. Ale tenhle je úžasný. Jsou to vlastně jen třpytky, které budou určitě vypadat super na nějakém barevném laku. Jsem jak straka no, co se třpytí, je moje. :D
 
  • Krém na ruce Kiss my face - Cestovní balení, 22ml
Další variantou bylo mýdlo, takže jsem nadšená, že mám krém. Krémy na ruce jsem si v poslední době oblíbila a nedám bez nich ani ránu, neustále ho nosim k kabelce. Voní svěže po grapech, má ruce hydratovat a zanechávat jemné. Tuhle značku už znám, momentálněš od ní zkoušim šampon a kondicionér, takže jsem ráda za další produkt.
Recenze zde
  • Beauty UK metalická tužka na oči - Plné balení, 50ml
Mohly jste dostat fialovou, nebo zelenou barvičku. Mě dorazila fialová, naštěstí, moje barva, takže využiju. Je to hodně temná fialová a vypadá naprosto úžasně. A to balení je kouzelný. Srdíčka, kamínek, paráda.
Recenze zde

 Až na tyčinku Anatomicals jsem nadšená, opět, přijde mi, že měsíc od měsíce je stále lepší.
Objednávaly jste tento měsíc? Byly jste spokojené,

10 komentářů:

  1. Už jsem ho viděla u jiné blogerky a moc se mi líbí ty třpytky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  2. obsahově se mi box celkem líbí, mnohem více než ten minulý, který mám. ale celkem by mě zamrzela ta krabička, přijde mi to.. takové odfláklé, jako když si v půlce měsíce rozmysleli, že novou krabičku dělat nebudou, ale leták v modré barvě už měli udělaný..:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim,leták vůbec neladí a vypadá to "zvláštně". :)

      Vymazat
  3. Zajímavý mi přijde tím, že jsou v něm hlavě neznámé značky. JInak bych ale si nic nevyužila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já většinou využiju vše,sice trvá,než se k tomu dopracuju,ale využiju. :D

      Vymazat
  4. Nechtěla bys udělat nějakou fotku jak vypadá ta fialová tužka na oči? :-) Celkem by mě to zajímalo...

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem spokojená, mám ho taky. :) Mně zase nenadchnul ten sprcháč od Loccitane, ale všechno využiju :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mne sa tiež páči ten lak a ceruzka. Škoda, že tú tyčinku na akné vraciaš. Už som si myslela, že by konečne nejaký produkt mohol zabrať (taký pocit mám pri všetkých nových veciach a zatiaľ ani jeden nezabral :D).
    Nechcela by si vzájomné sledovanie našich blogov? Môj je fashionhappenss.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...