NIP+FAB tělové máslo

Tohle tělové máslo jsem měla rovnou ve dvou variantách, mango a kokosové latté. Vlastnosti samozřejmě stejné, ale podíváme se tedy alespoň na vůni, když můžu srovnat.

Co mě na první pohled zarazilo, oba kelímky po otevření byly téměř poloprázdný, jako kdyby už se někdo máslem mazal a to opravdu oku nelichotí.
Další poznatek, podle mě by máslo mělo být hutné, tedy hutnější než tekuté tělové mléko. Moje první máslo bylo od Nevo a to fakt bylo hutné. Tohle je oproti němu poměrně jemné, lehké a na pokožku je ho třeba více.
Obsahuje Aquaxyl, který hydratuje, zklidňující bambucké máslo a minerální olej pro zjemnění pokožky.
No a tedy ta hydratace. Ono nehydratuje. Mažu se opravdu poctivě denně po sprše a za poslední dobu jsem neměla problém se suchýma nohama (hned se mi dělaj šupinky), ale během používání tohohle másla mám nohy daleko sušší. Neni to nijak výrazný, ale suchý jsou.



A teď ty vůně. Mango voní nádherně. Hned si představim léto, moře, teplo. Je to sladká vůně, která na pokožce drží. Jenže po pár dnech každodenního používání se mi hodně znechutila. Na pokožce vydrží až do rána, takže první co ráno cítim je mango. Je to už tak vtíravá a přesladká vůně, že se mi z ní chtělo téměř až zvracet. Jsem ráda, že jsem se spotřebovalo a já se vrhla na jinou variantu. Výdrž vůně ale na jedničku. :)
Kokosové latté, to už vůbec neni vtíravé, právě naopak. Příjemná, jemná vůně, ale..je to asi divný, stejný výrobek, ale na pokožce cítit téměř neni. Pomalu ani ihned po natření, natož ráno.


Další variace vůní: Třešňový dort, Pistáciová zmrzlina - Mňam,nejradši bych je snědla. :D
200ml/209Kč

Obsah: 200ml
Cena: 252Kč
Hodnocení: 2/5

6 komentářů:

  1. Tak to je zvláštní, zatím jsem vždycky četla jak jsou dokonalá..no, stejně by se mi za ně nejspíš utrácet nechtělo :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem divná no. :D Asi jsem potřebovala něco zkritizovat a na něčem vylít zlost. :D

      Vymazat
  2. To, tak zní opravdu nic moc. Já si teda ještě takové ,,máslo" nekoupila, ale už to mám delší dobu v plánu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě nějak uplně nesedlo no, měla jsem lepší mazadla. :)

      Vymazat
  3. ja som telové maslo nikdy nemala všetci ich veľmi vychvalujú ale aspoň vidím že by to s najväčšou pravdeopdobnosťou boli vyhodené peniaze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co jsem mela predtim maslo,tak to bylo nejlepsi mazadlo,co jsem zatim mela :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...