Šampon a kondicionér Syoss Repair therapy

Od značky Syoss jsem si oblíbila šampon a kondicionér Volume lift, který mi naprosto sedl a já neváhala nad dalším balení. Teď jsem ale potřebovala spíše pro poškozené vlasy a tak jsem sáhla opět po Syossu, tentokrát Repair Therapy.

Šampon Repair therapy
Je určeno pro suché a poškozené vlasy. Mají poskytnout hloubkovou regeneraci pro silné a zdravě vypadají vlasy. Šampon stejně jako kondicionér regeneruje poškozené vlasy a posiluje je.
Hezky voní a pokud máte rády pěnivé šampony, tak pěnu taky s nim vykouzlíte. Tím ale končí veškeré klady, ted se dostanu k tomu hlavnímu.

Vlasy si myji především večer, druhý den ráno jsem vlasy měla mastné. Normálně myji tak po třech, čtyřech dnech a po umytí vypadaly daleko hůř jak předtím. Vlasy mám vždy mastné, ošklivé a ještě mě šíleně svědí pokožka hlavy, můžu se udrbat. Mamča používá ten samý a též se furt škrábe. Vlasy se jí normálně nemastí snad vůbec a ted je má taky naprosto příšerný.Při používání těch konkrétních produktů jsem zjistila, že na suché vlasy používat nemůžu.

Obsah: 500ml
Cena: cca 99Kč
Hodnocení: 0/5
Když šampon nemyje, asi nemůžu dát ani bod za vůni či rozčesávání.


Kondicionér Repair therapy
Kondicionér pomáhá k snadnému rozčesávání. Vlasy se opravdu rozčesávaly naprosto bez problémů a to se mi poměrně dost zacuchávají. Po spláchnutí byly na dotek velmi příjemné a jemné.
Jenže výsledky má stejné jak šampon, i při použití jen kondicionéru byly vlasy mastné, jako kdybych si je alespoň týden nemyla. Takže za mě tenhle ne.

Obsah: 500ml
Cena: cca 99Kč
Hodnocení: 0/5
Značku Syoss ale nezavrhuji, předchozí produkty mi seděly. Příště ale sáhnu po jiné řadě.

7 komentářů:

  1. presne tento šampón momentálne používam :)

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se to vždycky bála zkusit, i když ta cena za "profesionální" výrobky je super.. ale když to tak čtu, tak si radši připlatím za opravdovou kvalitu. Díky za takový článek :)

    OdpovědětVymazat
  3. Se Syossem jsem skončila po vánocích. Dostala jsem totiž šampon a kondicionér, myslí, že to bylo na objem, bez silikonů a nějakej keratin v tom byl.
    Jedna velká katastrofa.. Vlasy mastné, těžké, lepivé.. no hnus..
    Tak vidím, že nejsem jediná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ten na objem a bez silikonů jsem měla a byl úžasnej. S tim jsem byla max spokojená. :)

      Vymazat
  4. Přesně tyhle dva kamarády mám doma! Dostala jsem je k vánocům a po prvním použití -> naprosto stejný výsledek... Pak se to naštěstí zlepšilo :) ... naštěstí, protože je to tak velký objem a já nevím, co bych s tím jinak dělala :D ale víckrát si ho asi už kupovat nebudu :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...