Spotřebováno za květen 2013

Tak konečně i moje statistika spotřebovaných produktů. :) Stále se držim tak nějak ve stejných číslech, no i když tohle je vlastně maximum. :)


1. Sprchový gel Fa Cream and oil (Recenze) - Nádherně voněl po kokosu a kakau, prostě úžasná kombinace. Pokožka byla hebká a příjemná na dotek. Navíc byl vhodný i jako holící pěna.
Koupila bych znovu: ANO

2. Sprchová pěna Rituals (Recenze) - Tohle byla bomba, nejlepší sprcháč, co jsem kdy měla. Je to sprchový gel, který se po styku s vodou změní v pěnu. Voní po mandarince a mátě. Gelu stačilo malinko a hodně napěnil, hrozně příjemný na pokožce a ta vůně. Brala bych klidně velký balení.
Koupila bych znovu: ANO

3. Antiperspirant Nivea - Už několik let jsem věrná Nivee a když se objevil tenhle, který předchází bílým stopám na černé, hned byl můj a výsledek? Opravdu fungoval. Ted jsem ale dostala jiné, takže chvilku si s Niveou dám pauzu, ale hodlám se k ní vrátit.
Koupila bych znovu: ANO

4. Tělové mléko od Fleur de Santé (Recenze) - Aktivní složkou je med, který pomáhá přirozeně vázat vodu, hydratovalo moc dobře. Ale ten med, med moc nemusim, ale tady nebyl nijak výrazný a vůně poměrně rychle vyprchala. Měla jsem radost z praktické pumpičky, ke konci ale praktická moc nebyla, zbytek produktu ne a ne dostat ven.
Koupila bych znovu: NE

5. Krém na ruce Snow Jam od Essence - Nikdy jsem na krémy na ruce nějak nebyla, chyba. Tohle byl tak nějak první krém, který jsem začla používat. Je bohužel z limitky, takže už mám smůlu. Voněl, hydratoval a vydržel pár měsíců a to i přes několikadenní používání.
Koupila bych znovu: ANO

6.Hydrofilní odličovací olej Saloos (Recenze) - Vůně tea tree a citronu, olejíček určený spíše pro problematickou pleť. Olejíček se kápne na čistící tamponek spolu s vodou a tim vytvoří mléčnou emulzi. Zvládla jsem odlíčit i oči uplně bez problémů. Mile překvapil, ale další koupi neplánuju, raději jiné odličovací pomocníky.
Koupila bych znovu: NE

7. Balzám na rty Starry - Je to spíše lesk než balzám. Sehnala jsem ho na veletrhu Interbeauty Prague a vydržel hodně dlouho až jsem myslela, že ho nikdy nespotřebuju. Výdrž je ale poměrně nízká, co ale chce za pár kaček.
Koupila bych znovu: NE

Máte zkušenosti s nějakým produktem?

10 komentářů:

  1. spotrebovala si toho celkom dosť :D

    http://bonieblue.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, taky jsem to používala kdo ví jakou dobu :D

      Vymazat
  2. zkušenost mám jen s krémem od Essence, neměla jsem tedy přímo tento, ale ty voňavé ze zimní kolekce a byla jsem s nima spokojená:) takže doufám, že i letos s nějakou přijdou a já krémíky seženu:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten hydrofilní odličovač mě celkem láká, někdy si ho budu muset koupit :-) A strašně mě štve, že ten krém z limitky Snow Jam byl hned fuč a na mě se nedostalo :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem asi divná holka, ale já mám prostě měsíc, kdy toho spotřebuju naráz několik a pak třeba vůbec nic :D Taky jsem přemýšlela o té rubrice, ale musela bych jí dělat jednou za tři měsíce :D nebo já nevím!!
    Každopádně, to kakaové Fáčko jsem taky měla, bylo perfektos! S jinými produkty zkušenosti nemám. Snow Jam limitka u nás byla k dostání docela dlouho.. naopak ta vánoční, jak tam byly ty tři různé krémíky, tak to se na mě taky nedostalo :( Ale to bylo asi tím, že jsem byla nemocná a do města jsem se vypravila moc pozdě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já třeba dlouho spotřebovávám tělový mazadla,když je to plný balení. Tam mám pocit,že to nemá dno :D
      Jinaks e ted snažim,abych používala jeden typ produktu,nestřídala,ono to pak jde rychleji,ale mám toho toolik. :D

      Vymazat
  5. Hned bych se tím Fa šla osprchovat :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...