Červencový Ladybox - Just Married

A je to konečně tady, červencová krabička nazvaná Just Married. Je to první krabička v rámci sloučení Ladyboxu a Senzaboxu. A jako taková je opravdu nabušená. 4 plná balení a 4 vzorky, nebo cestovní chcete-li. A desing boxíku je nádherný, na srdíčka a podobný slaďárny si potrpim. :)

Obsah krabičky:
  • Fix na oči Super liner blackbuster od L`Oreal Paris - plné balení, 7ml
Má speciální dlouhotrvající texturu a špičatý aplikátor pro precizní linku. Výdrž by měla být až osm hodin.
Značka L`Oreal byla avizována a já byla zvědavá, co se v plném balení objeví. Sice si dělám většinou jen spodní linku a to tužkou, ale sem tam mám chut i na tu vrchní, ať už barevnou či černou. Fix je určo super, já jsem na linky šíleně nešikovná, s tekutýma se nekamarádim vůbec. Takže jedině fix, gelové, nebo klasické tužky.
Recenze zde

  • Famous sada na obočí - Plné balení
Obsahuje pinzetu, vosk pro fixaci a stíny. Upřímně se přiznám, že s obočím nedělám nic, jen sem tam vytrhnu nějaký chloupek, který se mi nezdá, ale tim veškerá moje úprava končí. Mám svoje přirozený ráda, neni třeba ho zvýraznit a má o poměrně dobrý tvar. Bohužel tedy tuhle sadu neocenim a pravděpodobně ani nevyužiju.

  • i+m Naturkosmetik Berlin Šampon Lesk citronu - Cestovní balení, 50ml
100% přírodní šampon, neobsahuje žádné sulfáty ani silikony. O vlasy pečuje, posiluje a dodává jim lesk. Naopak obsahuje sojový olej, heřmánkový extrakt, vitamín e, citron, éterické oleje a další. Je vhodný pro každodenní použití a má certifikát BHID a Vegan.
Krásně voní po citronech, se značkou ale zkušenosti nemám a ani ji neznám. Za šampon jsem ráda, i když co jsem měla poslední přírodní, taky s citronem, tak nicmoc. Tak snad tenhle bude fajn.
Recenze zde

  • Macadamia Deep Reapir mask - Vzorek, 15ml
Obsahuje výtažky z mořských řas, arganový a makadamový olej. Pečuje o poškozené vlasy, regeneruje, hydratuje a navrací jim lesk a vitalitu. Nanáší se do ručníkem vysušených vlasů, nechá se působit 10 minut a poté se opláchne. Jsem líná a masky, které se musejí na hlavě nějakou dobu nechat a pak se smýt nevyhledávám, mám raději ty okamžité, kde nečekám tam dlouho a zvládnu to ve sprše společně s mytím, ale to je pouze moje lenost a masku ráda vyzkoušim. Už se na ni těšim. Vzorek se rozhodně neztratí.

  • Rtěnka Grand rouge od Yves Rocher - Plné balení, 3,7g
Personalizovaný produkt, který chválim. Personalizace se povedla na jedničku. Přišla mi v odstínu Rose Somptueux, což je taková, červenorůžová?" No zkrátka a jednoduše barvička je úžasná a mě se hodí. Obsahuje olej z kamélie pro regeneraci a hladké rty. Má tající texturu, takže rty nevysušuje.
Recenze zde

  • Sprchový gel Palmolive Mediterranean moments - Plné balení, 250ml
Obsahuje výtažky z arganového oleje a mandlového květu. Příjemně voní a neztratí se. To je produkt, který neurazí a ani nenadchne.
Recenze zde

  • Libetit mýdlo - Cestovní velikost, 30g
Ručně vyráběná mýdla, která jsou 100% přírodní. Dá se použít jako klasické mýdlo na ruce, ale i na celé tělo či místo čistícího gelu na pleť. Asi mýdlo schovám a až mi dojde ten gel, tak ho vyzkoušim. Přišlo mi ve variantě meduňka.

  • Rituals sprchová pěna Tai  Chi - Cestovní balení, 50ml
Po vytažení pěny jsem měla ohromnou radost, už jsem jednu měla a byla naprosto dokonalá, takže mi vůbec nevadí, že od značky Rituals mám opět pěnu. Tahle navíc nádherně voní po bílém lotosu.

  • Cornies s hořkou čokoládou - Vzorek
Na různé pochoutky si v boxech už zvyklám a ani mi tolik už nevaději. Naopak se hned zakousnu a tyhle chlebíčky mám ráda.

Edice Just Married nezklamala, naopak velmi překvapila. Produkty jsou úžasné, dekorativka, tak i pečující o tělo a vlasy. Přiznávám, že ze sloučení krabiček jsem nadšená vůbec nebyla a vlastně ani ted tolik nejsem. Přijdu o jedno překvapení navíc, o pár produktů méně. Ale zase na druhou stranu chápu, že možná to bylo nezbytné a úroveň boxu se tim zlepší.
Jak jste spokojené? Objednávaly jste?

6 komentářů:

  1. Já jsem nadmíru spokojená. :) Vždycky jsem objednávala jen jednu krabičku, jelikož mi byl sympatičtější Senzabox, ale teď co se sloučili, je to naprostá pecka. :) Snad jim to vydrží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ano,ale podle me timhle nasadili latku zas vysoko a pak bude tezky se zavdecit:)

      Vymazat
  2. Já jsem moc spokojená, vážně jsem to vůbec nečekala, že z toho budu takhle mimo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem strašně smutná, že jí nemám :/ Nezbylo na mě. Otálela jsem, protože jsem čekala na vypsání informací. Když jsem šla objednávat, zaskočila mě ikonka VYPRODÁNO. No, tak je předplatné zaplaceno až od srpna :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je docela škoda, dle mého je tahle edice povedená. Já teda objednávám hned,jak je možnost.

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...