Fennel - Bambucké tělové máslo brusinka

Tohle tělové máslo mi teď dělá společníka každý večer po sprše. Je od značky Fennel, která je pro mě upřímně neznámá. Máslo se mi dostalo do ruky jen díky tomu, že mamče tahle kosmetika byla nabídnuta do práce k prodeji a máslo jsem dostala jako dárek, milé že. :)

Značka Fennel: S produkty značky Fennel bude Vaše pokožka znovu mladá a dostane zdravý vzhled. Fennel byl založen před 38 lety, v Thajsku je nyní jedničkou na trhu a prodává se ve více než 30 zemích světa. Fennel se specializuje především na voňavé krémy v sympatickém barevném balení.

Super-hydratační krém, který pokožku zklidňuje a hydratuje. Obsahuje vitamín E a bambucké máslo, které udrží Vaši pokožku svěží a hladkou během celého dne. Navíc má sladkou brusinkovou vůni. Vůně je velmi příjemná, sladká, ale přesto není vtíravá. Na pokožce se drží docela dobře, kolikrát ji cítím i druhý den ráno.

Máslo je hodně hutné, takhle podle mě má vypadat pravé tělové máslo. V oficiálním popisu je, že tělové máslo se během chvilky vstřebá a nezanechá pleť mastnou. Mastná po vstřebání opravdu je, je hydratovaná. Avšak dostáváme se k tomu vstřebávání. Máslo musíte pořádně roztírat, aby se se všechno vsáklo do pokožky, docela to trvá. Možná to bude tim, že je fakt hutné, ne jako mléko, které stačí jen přejet a je hned v pokožce.

Když to shrnu: příjemně voní, dobře hydratuje, což je asi základ a balení se mi taky líbí. Až na horší roztírání nemám žádnou připomínku..
Obsah: 200g
Cena: 109Kč
Hodnocení: 4/5

6 komentářů:

  1. Jůů, to máš štěstí, že jsi ho dostala darem :) To bych taky brala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo je to milý,mamča dostala taky,jen jinou variantu. :)

      Vymazat
  2. Já teď od téhle firmy dostala od kamarádky tělový jogurt s vůní cookies a voní skvěle, už se těším, až ho vyzkouším :D Navíc po téhle recenzi to vypadá, že bude nejen hezky vonět :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám už druhým rokem Máslo od Mark Spencer COCONAT a pořád mi nepřestalo vonět, cena je kolem 200 kč :)a vydrží mi skoro rok noo

    http://eattrainbeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rok? Já se teda mažu poctivě každej večer po sprše a tohle balení mi vydrží tak dejme tomu měsíc a půl,dva. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...