Iven cosmetics - Collagen speciál s elastinem

Jen malá recenze na vzorek kolagenu, který přišel v jednom Ladyboxu. Na vzorek se hned vrhla mamča a já si i myslela, že kolagen přee ještě neni nic pro mě, jenže mi to nedala a samozřejmě jsem ho vyzkoušela a používám ho moc ráda.
Pokud kosmetiku Iven neznáte, tak něco málo k ní: Ryze česká firma IVEN, vyrábí kosmetické přípravky, které jsou určeny pro zdejší klimatické podmínky, pomocí nejmodernějších technologií na bázi vysoce kvalitních přírodních surovin, bylinných extraktů a dalších aktivních látek, které pozitivně působí na pleť. Všechny výrobky procházejí před distribucí přísnými laboratorními testy a splňují všechny certifikační podmínky pro ČR podle evropských norem. Zdroj: http://www.iven-cosmetics.com/


Jedná se o čistý kolagen, konzistenčně vlastně gel, který má na sebe vázat vodu, udržet ji v pleti a zvyšovat pružnost pleti. Přirozeně posiluje kolagenová a elastinová vlákna. Je vhodný pro ochablou, vrásčitou a dehydrovanou pleť.
Používá se ráno a večer na tonizovanou pleť. Pozor!, nenahrazuje krém, takže po použití kolagenu je třeba pleť ještě nakrémovat.
Mám spíše suchou pleť, takže jsem na kolagen byla zvědavá. Po nanesení je pleť krásně jemná a je opravdu působí hydratovaněji. Používám tedy jen večer a i ráno je pleť moc příjemná na dotek a ne tak suchá. A co víc, nádherně voní, ta vůně je úžasná.  

Obsah: 50ml
Cena: 1049Kč
Hodnocení: 4/5
Je to dražší záležitost, určitě bych ty peníze za to nedala, vlastně se bez kolagenu obejdu, ovšem za vyzkoušení jsem moc ráda.

2 komentáře:

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...