Lemony Flutter - Výživné změkčující máslo od Lush

Určitě každá z Vás zná, vyzkoušela nebo alespon slyšela o kosmetice Lush. Nedávno jsem šla kolem malého krámku v Palladiu, ale ta hromada lidí uvnitř i venku mě odradila od návštěvy. A co tak čtu různé recenze, nějaké produkty jsou chválené, jiné naopak.

Mě se do rukou díky beauty boxu dostal tenhle malý kelímek, je to vzorek změkčujícího másla. Původně jsem myslela, že snad ani žádnou recenzi na Lemony Flutter nenapíšu, upřímně, s různými univerzálními kelímky si většinou nevim moc rady, nevim, k čemu pořádně je použít, v čem mi budou nejvíc vyhovovat a nakonec to skončí tak, že zůstanou někde ležet. I tenhle kelímek ležel dlouho nedotknutelný, až mi to nedalo a začla jsem mazat. Takže jen malá recenze a moje postřehy, dojmy. Možná kdyby bylo plné balení, hned bych se k tomu stavěla jinak. :D

Jak už jsem psala, Lemony Flutter je výživné změkčující máslo na hrubá místa. Obsahuje avokádový olej, bambucké a mangové máslo s citrony. Po těch citronech nádherně voní, mám pak nutkání neustále si čichat k rukám, vůně je osvěžující, velmi příjemná. Konzistence je poměrně hutná, asi takhle by mělo vypadat máslo, ale roztírá se dobře.

Změkčuje nehtovou kůžičku, pomáhá proti záděrkám. Ale je vhodný i kolena, lokty, paty či jako klasický krém na ruce. Já se rozhodla, že kelímek využiji především na svoje suché paty a nejen na ně, mám poměrně suché i palce u nohou. Nějaký ten den si poměrně se suchou kůží poradil, ale nevydrželo to dlouho. Paty sice nejsou tak popraskané, ale nemůžu ani říct, že nebyly suché a a na palcích, tam mám už pomalu díry. Takže na nohy potřebuju silnější kalibr, s timhle si Lemony Flutter moc neporadí. Co se ale týče nehtové kůžičky...tady nemám co vytknout, je zjemněná, záděrky mám také méně.

Obsah: 50ml
Cena: 295Kč
Hodnocení: 3/5
Vyzkoušela jsem, ale po dalšim balení nijak extra netoužim. Ovšem od Lush určitě ráda vyzkoušim i další produkty, to ne, že ne. :)

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To mě ani nenapadlo, nedokážu si ani představit, že bych tuhle hmotu dala na rty.

      Vymazat
  2. Lush mě hodně dlouho dobu lákal nakonec jsem si nic neobjednala ještě to možná zvážím...

    OdpovědětVymazat
  3. Lush mě moc neláká. Dávám přednost Saloos apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco málo od Saloos mám,ale zatim se nřadí mezi mé oblíbené značky,tedy nevyhledávám ho,ale nevadí mi. :)

      Vymazat
  4. Já na kůžičku používám obyč krém na ruce, to stačí :-)

    VELKÁ giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim,taky nepotřebuju speciální kelímky jen na kůžičku :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...