Spotřebováno za červen 2013

Stejné číslo jako minulý měsíc. Sedm spotřebovaných produktů, ale rychlostí, jakou se mi kupí doma nové je to opravdu mizerné.Zvlášt, když většina jsou jen malá balení, snad nic pořádnýho jsem nespotřebovala. :)


1. Tělová másla NIB+FAB (Recenze) - Spotřebovala jsem dokonce dvě balení, máslo mizelo opravdu rychle a obě balení jsem měla na, cca dva týdny?! Mangové sladce vonělo, ale až moc vtíravě, na pokožce drželo až do druhého dne. Kávové bylo příjemnější, ovšem nebylo po chvilce skoro cítit. Hydratace bohužel téměř nulová.
Koupila bych znovu: NE

2. Přírodní olivový krém Ziaja (Recenze) - Připomínal mi hodně klasickou Niveu. Byl hodně hutný, mastný, proto jsem ho používala jako noční a přiznám se, že i jako krém na nohy. Pro moje suché paty to bylo labůžo. Je vhodný dokonce pro děti od 1.měsíce.
Koupila bych znovu: ANO

3. Hedvábí Biosilk (Recenze) - Všude chválený olejíček na vlasy, ale mě absolutně nevyhovoval. Sice krásně voněl, celý večer jsem vždy čichala k vlasům, ale měla jsem po něm vlasy hrozně zblázněný, ani lak na vlasy si s nima pak skoro neporadil. Takže za mě ne.
Koupila bych znovu: NE

4. Šampon Fure Fiji - Jen vzoreček, které vystačilo na dvě použití. Krásně voněl po kokosu a vůně byla cítit ještě druhý den. Plnému balení bych se myslim nebránila.
Koupila bych znovu: ANO

5. Řasenka D`Amour od Gabrielly Salvete (Recenze) - Nejlepší řasenka spolu s Diamante. Krásně natočený, zahuštěný řasy. Tahle řasenka udělá řasy jak pro panenku. Miluju ji a už mám doma další balení. Vydržela mi asi tři měsíce, pak vyschla. U hodně řasenek mám problém je vůbec spotřebovat, protože stále i po kdo ví jaký době jsou ok. U týhle mě teda hodně mrzí, že vyschne po pár měsících. Stala se z ní ale moje stálice.
Koupila bych znovu: ANO
 
6. Lak na nehty Astor - Laky, mám jich plno a vyhatzuju je tak různě. Většinou když už začíná schnout, naleju odlakovač a barvim dál. :D U tohohle ale už ted nebylo co zachranovat a tak letí do koše. Laky se mi špatně hodnotí, jelikož jsem šikovná a vydrží mi možná tak pár hodin :D
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

4 komentáře:

  1. Prvý negatívny ohlas na biosilk:)Uvidíme, zatial som ho neskúšala ale chystám sa si ho zaobstarať:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo nad Biosilkem nebo CHI přemýšlím a teď jsi měl vyděsila :D Ale než se ke koupení dokopám, tak to stejně bude ještě trvat... A olivovou Ziaju právě používám a úplně ji miluju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec se neděs,všude je to chválený,na mě vůbec nedej. :D Ziaju jsem si docela oblíbila,dopotřebovávám ted i krém na ruce a jsem spokojená. Jinak tenhle krém byl parádní no. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...