Spotřebováno za červenec 2013

A máme polovinu prázdnin za sebou. Tedy ty z Vás, kterých se prázdniny týkají, me už ne, ale stejně mám takovou menší depresi z toho, nevim proč. :) A jelikož je konec měsíce, máme tu spotřebované produkty a že jich tenhle měsíc mám hodně, můj rekord a pochybuju, že ho někdy ještě doženu. I když se jedná spíše o vzorky a cestovní balení, mám radost, alespoň jsem se zbavila všemožných kelímků a lahviček a mám tu místo na nové :)

1. Krém s amarantovým olejem od Ryoru (rezence) - Krém je určen pro velmi citlivou pleť. Tu já nemám, takže jsem moc nemohla posuzovat, jak na takovou pleť účinkuje. Hydratace byla průměrná, pokud nemáte hodně suchou pleť, je dostačující. Je lehce parfemovaný, vůně ale neni vtíravá a po chvilce neni na obličeji cítit. Znovu bych ale nekupovala, ráaději sáhnu po jiném od téhle značky.
Koupila bych znovu: NE

2. Krém na ruce Ziaja s kozím mlékem (recenze) - Určen pro suchou pokožku a pro pokožku náchylnou k tvorbě vrásek. Posiluje nehty, zabraňuje jejich lámání a třepení, mile mě to překvapilo. Na nehty působí opravdu dobře, neměla jsem je tolik roztřepené. Krém je velmi lehoučký a stačí malé množství. Vadila mi pouze vůně, i když jsem hodně četla, že lidem to voní.
Koupila bych znovu: ANO

3. Bumbucké tělové máslo Fennel (recenze) - Nádherné voní po brusinkách a vůně vydrží až do druhého dne. Máslo je hutné, sice se dobře rozetře, ale aby se vstřebalo, musíte roztírat pořádně, což mi trochu vadilo, ale t je jediná chybička másla. Hydratace je skvělá, nemám co jiného vytknout.
Koupila bych znovu: ANO

4. Šampon a kondicionér Whenever od Kiss my face (recenze) - 100% přírodní produkty, tim pádem od šamponu ani nečekejte pěnění. Po použití šamponu jsou vlasy trochu drsný, to ovšem spraví kondicionér, který má vlasy uhladit a zjemnit. Oba produkty nádherně voní po citrusech, bohužel vůně ve vlasech pak neni cítit. Mám hodně vlasů, vlnité a u objemu si mohu stěžovat pouze na to, že ho mám občas až až a nemusim pro to nic dělat. Po používání ale tohohle šamponu a kondicionéru jsou vlasy splihlé, bez stopy objemu.
Koupila bych znovu: NE

5. Clarity maska a odličovač 2v1 od Fleur de Santé (recenze) - Jako maska mi to vůbec nesedlo, nechá se 10 minut působit a poté se opláchne, pleť je sice jemná, ale to zvládne snad každá maska. Jako odličovák, na navlhčený obličej se nanese, vmasíruje a opláchne. Pokud bych po tom někdy sáhla, tak pouze jako po odličováku.
Koupila bych znovu: NE

6. Palmer`s Massage cream for stretch marks na strie (recenze) - Strie mám, ale naštěstí ne žádné tmavé, fialové, ale poměrně světlé a to v podstatě jen na dá se říct kolem lemu kalhotek, nahoře na stehnech a ano, nedávno jsem si všimla, že i na zadku. :D Nějak je ale nevnínám, tolik mě to netrápí, jelikož fakt nejsou tmavé. Plamer`s nemůžete čekat, že Vám je odstraní, to ani nejde, ale trochu určitě pomůže, strie po něm zesvětlají, takže možná malý zázrak to je, pokud Vás strie trápí. Má vonět po kakau, ale kakau opravdu necítim.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

7. Lemony flutter změkčující tělové máslo od Lush (recenze) - Je určeno na hrubá místa, jako jsou lokty, paty, ale změkčuje i nehtovou kůžičku. Mazala jsem si s nim nohy, ale to jsem žádnou extra hydrataci nezaznamenala. Nehtová kůžička je po něm ale jemnější a záděrky jsem měla méně, ale to si vystačim i s obyč krémem na ruce. Krásně voní po citrusech.
Koupila bych znovu: NE

8. Weleda čistící pleťové tonikum - Má silnou vůni tea tree a to se mi prostě nelíbí. Navíc se po použítí musí opláchnout, nemám ráda oplachovací přípravky a už vůbec nemám ráda odličováky, s kterýma se nedají odlíčit oči.
Koupila bych znovu: NE

9.  Swisso logical multiregenerační krém - O tomhle krému jsem si pořádně obrázek neudělala, bylo to jen malé balení, ale řekla bych, že hydratace nebyla uplně nejhorší. Co mi ale vadilo, byla vůně. Ani nevim, k čemu ji přirovnat, cítila jsem alkohol, chemii a kdo ví co ještě.
Koupila bych znovu: NE

10. Collagen speciál s elastinem od Iven cosmetics (recenze) - Ach, ta nádherná vůně...je to čistý kolagen, který na sebe váže vodu. Je vhodný pro vrásčitou a dehydratovanou pleť. Nenahrazuje krém, ale po použití je pleť nádherně jemná a působí hydratované. Ovšem je to dražší záležitost, bez který se obejdu a raději použiju pořádně hydratační krém, dám ale možná, protože jsem byla spokojená :)
Koupila bych znovu: Možná

Co vaše spotřeba za červenec? Máte zkušenosti s těmito produkty?

9 komentářů:

  1. Zkušenosti mám jen s krémem Palmer´s a já mám tuto značku všeobecně ráda. Jinak mě zaujalo to brusinkové tělové máslo. To musí být skvělá vůně.
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Já tyhle "spotřebované" články hrozně ráda čtu. :) Mám doma ten kolagen od Iven Cosmetics a teprve se na něho chystám, je mi úplně líto vyplácat takové pidimnožství. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky je čtu ráda. :)
      Zrovna toho kolagenu mi bylo taky líto, ale používala ho i mamča a docela vydržel. :)

      Vymazat
  3. Palmers moje nejoblibenejsi !!!! Mam od Nich vsechno a opravdu pomáhají :)
    Přijd se kouknout také ke me na:

    www.olivains.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma ještě tělové mléko, tak jsem zvědavá, jaké bude. :)
      Ráda mrknu ;)

      Vymazat
  4. Z těchto produktů mám doma pouze ten krém od Ryor a Kiss my face sprchový gel :)

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsi pocit, že ten kolegen něco dělá? Já ho teď používám asi 2 týdny a přijde mi, že mám vypnutější pleť. Ale mám skvělý krém na obličej, tak nevím, jestli tomu ten kolagen pomáhá, nebo jestli je jen tak na ovonění. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypnutejsi,to jsem nespozorovala,ale byla hydratovanejsi a to jsem nemela zadny super krem:)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...