Srpnový Ladybox

Ladybox slaví svoje 1.narozeniny a tim pádem jsem opět čekala nějakou super edici. Červencová byla víc než povedená, laťka byla nastavena opravdu vysoko. Když jsem včera přiletěla, hned jsem se na krabičku vrhla. Po otevření jsem byla rozčarovaná, zklamaná a následně neskutečně naštvaná. Za tohle že jsem dala 319Kč!!!
Je to první box, který se mi fakt nelíbí a za ty peníze prostě nestojí. Možná za to můžou i oční stíny, který mi přišly v téměř tom samém odstínů jako posledně, opět béžové. Být to jiná barva, tak se možná nevztekáým tolik. Chápu, že ne vždy bude krabička nadupaná apod, ale tohle se vůbec nepovedlo.

Obsah krabičky:
  •  Korres lip butter - Plné balení, 6g
Tohle je snad jediný produkt, který mě opravdu potěšil. Rty hydratuje a dodává jim lesk. Obsahuje bambucké máslo a rýžový vosk. Přišel mi v odstínu Plum, což je taková švestková. Dá se prý použít i jako tvářenka či oční stíny, ale zůstanu jen u rtů.

  • Inglot oční stíny - Plné balení
Oční stíny určo fajn, ale jak už jsem zmínila nahoře, přišel mi odstín 46, béžová barvička téměř stejná jako posledně. Kdyby byla jiná, tak nebudu tak vytočená. To už bych snad byla raději za lak na nehty, než za tenhle odstín. Pokud by byl zájem o výměnu, napište :)

  • Pure fiji šampon a kondicionér z kokosového mléka - Cestovní balení, 30ml
Obsahují kokosový olej, výtažky z extoický oříšků. Vlasům naprací pružnost, zdravý lesk, hydratuje je, vyživuje a regeneruje. Od této značky už se v Ladyboxu jeden šampon objevil a byla jsem docela spokojená, takže vyzkoušim ráda, kor když tentokrát je i kondicionér.

  • Uvolňující mátový gel Ryor - Cestovní balení, 50ml
Obsahuje podíl silice z máty polní a tim napomáhá relaxaci organismu, ulevuje unaveným nohám a pomáhá proti otokům. Tenhle gel má mamča doma, ale nějak mě nenapadlo ho zkoušet, nelákal mě. Hlavně značku Ryor má  mamča i v práci, takže chci něco chci, vemu si to od ní, proto to v boxu zas tolik nevítám, ale beru to. Ovšem zrovna tenhle gel, nijak nadšená nejsem, ale vyzkoušim. Třeba mě mile překvapí. Co mi ale opět vadí je vůně.

  • TMT Inca oil - Vzorek, 3ml
Vlasový olej obohacený o vzácný Inca oil, který vlasy revitalizuje, eliminuje třepící se konečky. Po použít mají být vlasy jemné a hladké. Nemastí vlasy. Olej se neoplachuje a dá se použít jak na suché, tak na vlhké vlasy.

  • TMT Cristall liquidi latte - Vzorek, 6ml
Vlasové mléko, které se stará o suché a krepaté vlasy. Obsahuje výtažek z lněného semínka, který vlasy vyživuje. Opět se nanáší na vlkhé nebo suché vlasy a neoplachuje se. Tohohle bych možná ocenila větší balení, ne jen vzorek.

  • + narozeninový dárek Suchý šampon Lee Stafford
Alespoň z dárku jsem nadšená, tenhle šampon mi naprosto seděl, mám doma ještě zbytek a za další balení se nezlobim.

Jak jste byly spokojené Vy? Spokojenost, nebo naopak zklamání?

5 komentářů:

  1. Já si tentokrát neobjednala a jsem ráda. Ok, mrzí mně, že to máslo nemám, i stíny bych brala a možná i ten Ryor, ale minule jsem objednala a byla doslova nadšená, protože laťka byla opravdu vysoká.

    Lucy Enne

    OdpovědětVymazat
  2. Z článku jsem pochopila, že tě vlastně zklamaly jen ty stíny.. tak proš se ti teda ten box celkově nelíbí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne jen ty stíny, ano, stíny mi vadí ta barva. Kdyby byla jiná, nebyla bych aspon tolik naštvaná. Ale Ryor,šampon,kondiconér,vše v cestovnim balení a dva malé pytlíčky. Oproti jinym boxům je to fakt slabý.

      Vymazat
  3. já jsem tentokrát už neobjednávala a teda.. nelituji. tahle edice je podle mě dost slabá, už z důvodu, že je tam spousta vlasové kosmetiky a tu já příliš nevyhledávám.. chápu tvé rozhořčení, taky bych nebyla kdovíjak nadšená..

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já jsem zase naprosto nadšená a naopak mě vůbec neoslovila ta minulá edice. No, všem najednou se prostě nezavděčí :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...