Citrusové hydratační tělové mléko Weleda

Značka Weleda je poměrně známá, takže není třeba moc představovat. Přesto si něco málo o ní řekneme. Produkty jsou vyráběny ze zcela přírodních surovin. Skvělé je, že si sama pěstuje léčivé rostliny ve vlastních zahradách.


Tohle tělové mléko se objevilo v jednom Senzaboxu tuším. Jedná se ale pouze o cestovní balení, takže spíše jen malé poznatky.

Chladí, oživuje a intenzivně hydratuje pokožku. Obsahuje aloe vera v bio kvalitě, kokosový a sezamový olej, které zanechávají pokožku hebkou a jemnou na dotek. Pokožka opravdu byla velmi jemná a příjemná, to musim uznat.

Obsahuje čisté přírodní oleje ze semen a plodů uzrálých na slunci, plných energie a účinných látek. Také velké množství polynenasycených mastných kyselin, které pokožka vstřebává a které podporují její regeneraci.

Mléko jsem měla citrusové, nádherně vonělo, dokud jste si ho ale nezačaly mazat na tělo. Pak už jsem cítila spíše aloe vera než citrus, což mi docela vadí. Mám raději sladké vůně, o aloe vera apod nestojim a už vůbec ne na těle, takže to mě docela zklamalo.

Konzistence je docela řídká, rychle se do pokožky vsákne a nelepí. Co se týče hydratace, řekla bych, že tak marný to neni. Pokud máte hodně suchou pokožku, tak asi úplně neobstojí, je určeno pro normální pokožku. Ale pokud tolik hydratovat nepotřebujete, vystačíte si s nim.

Obsah: 200ml
Cena: 279Kč
Hodnocení: 3/5

7 komentářů:

  1. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela. Citrusová vůně se mi většinou líbí, takže tuším, že musí vonět hezky a že by se mi vůně líbila. Suchou pokožku nějak moc také nemám, takže by mi možná i vyhovovalo..! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po rozetření je ale cítit spíše aloe vera než citron. :-/

      Vymazat
  2. Pokud chceš podívej se na můj blog, kde právě probíhá Giveaway - výběr ceny je na Tobě :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Weledamě vždycky lákala, musím něco brzo zkusit :))
    Btw. Mrkni ke mě ještě na TO, jsem tam přidala komentář a zajímá mě, jestli o tom úryvku z jiné knížky víš :))

    http://kralikvkrabici.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně tahle značka připadá předražená, takže jí v DMku nevěnuju pozornost :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi přijde docela drahá, asi sama po ničem nesáhnu.

      Vymazat
  5. Od téhle značky jsem nikdy nic nevyzkoušela, pravděpodobně to bude cenou... i když si jí většina chválí, tak já se rozhodla zůstat věrná levnějším značkám..



    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...