Dermacol - Tekutá oční linka Ultra black

Tekuté oční linky nemám ráda, neumim s nima a snad nikdy se mi nepovede udělat hezkou linku. Dávám přednost gelovkám nebo fixe, s těma se mi pracuje mnohem lépe. Ale přece jen se najde nějaká ta vyjímka, se kterou jsem se docela spřátelila. :)

Možná se mi s ní pracuje i o to lépe, že místo štětečku má na konci hrot. Sice neni uplně nejtenčí, ale tenká linka se s ní dá docela bez problému udělat. Je vysoce pigmentovaná, výrazná černá s lesklym povrchem. Dokonale kryje a téměř okamžitě zasychá. Je dlouhotrvající, po zaschnutí se ani nehne, vydrží celý den, neobtiskává se, nerozmazává.

Pokud linku přetáhenete, dobře se odličuje a opravuje, během odličování se totiž nerozmázává jako většina, ale díky její textuře se jakoby "odlupuje", to se mi líbí snad nejvíc, další důvod, proč se s ní pracuje dobře. Dermacol uvádí, že je voděodolná. Je dotykuodolná, ale rozhodně ne voděodolná.

Obsah: 2,8ml
Cena: 149Kč
Hodnocení: 5/5

9 komentářů:

  1. chmm, ta vypadá opravdu dobře.. už nějakou dobu si říkám, že bych měla vyzkoušet i tekuté linky.. takže děkuji za super tip, určitě se po těchto podívám:)

    OdpovědětVymazat
  2. ja zas pouzivam len tekute :) s linkami v pere mam zle skusenosti,lebo zvyknu vysychat a gelovu som este neskusala :) ale s touto sa naozaj musi dobre pracovat, vdaka hrotu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá dobře:)
    já jsem zvyklá jenom na tekuté linky, připadají mi, že mají výraznější barvy než jiné:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm vypadají velice dobře, asi si je koupím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají hodně dobře. Určitě je v drogerce blíž prozkoumám :-) díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám tekuté linky moc ráda, mám jedny od Essence, ale ty se mi zdají, že po pár měsících začaly vysychat :(.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem zkoušela tekuté linky od Essence od mojí mamky a pracuje se mi s nimi velmi dobře. Hodně slečnám tyto linky nesedí, ale mě ano. Jsou to tekuté linky, které mají 1 hrot tenký a 1 hrot tlustý. Od Dermacolu jsem tekuté linky ještě nezkoušela.. Vlastně si linky dělám jen opravdu vyjímečně - protože neumím dobře udělat tvar linky.. třeba se to někdy naučím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dělám jen vyjímečně, protože mi moc nejdou. A těma tekutýma právě už vůbec. :)

      Vymazat
  8. Vypadá to, že jsou tyhle linky opravdu dobré:) já mám taky od Dermacolu, ale ve fixu. Na tyhle nějak nemám odvahu, asi bych s nimi neuměla. To tě obdivuju :)))

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...