Garnier - Pure active Exfobrusher

Tenhle výrobek mám doma už šíleně dlouho, ale na řadu se dostal teprve nedávno, ležel v koutě a já ho nevyužívala. Je z řady Pure active, která je zaměřená na problematickou pleť. Tu já nemám, ale tak používám to jako trochu jako odličovač. Odstraňuje nečistoty a kožní šupiny.

Je to podle mě klasický čistící gel, tedy spíše takový vodový gel, který po nanesení začně lehce pěnit. Má ale praktický kartáček. Obsahuje 180 štětin, ty jsou gumové, takže nebudete mít obličej rozedřený. Já čekala, že to bude působit trochu jako peeling. Sice je pleť lehce jemnější, ale peeling to nenahradí, vydrží to totiž pouze den a další už zas cítim, že tak hladká neni. 


Čisticí gel se nanáší krouživými pohyby. Tato masáž podporuje prokrvení, otevírá póry a zajišťuje tak hloubkové čištění pokožky. Hlavice je otočná, takže pro otevření musíte otočit. Já vždy otevřu, malé množství gelu vymáčknu a uzavřu, aby se mi nečistoty nedostaly dovnitř, no a pak čistim.

mentolovou vůni, která nemusí každému sednout. Já ty mentolové vůně nemusim, ale zvládnout se to dá.
Hodně jsem četla, že dráždí pokožku, žádný takový problém s nim nemám. Pleť mě nepálí, nedělá se mi vyrážka, ani nevysušuje. Ovšem po každodennim používání se mi dělají po čase pupínky, na které běžně netrpim.

Obsah: 150ml
Cena: Cca 120Kč
Hodnocení: 2/5

3 komentáře:

  1. taky mám doma ale unešená z toho nejsem, mám vlastně stejný názor jak ty :)



    Zúčastni se u mě na blogu giveaway :) !

    OdpovědětVymazat
  2. Měl ho můj bývalý přítel a já jsem si ho jednou zkoušela..připadá mi to stejné jako tobě ;) Je to něco z čeho jsem nebyla nadšená, ale ani zklamaná..

    OdpovědětVymazat
  3. Také mám stejný názor, když jsem si to koupila, tak jsem to párkrát zkusila a pak to jen leželo v polici :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...