Gelové oční linky Starry

Kosmetika Starry bych řekla neni u nás tak známá. Na tuhle kosmetiku jsem narazila na veletrhu kosmetiky Interbeauty Prague a už jsem měla doma tři produkty, ani jsem netušila, že je to ta samá značka.

Eyeliner gel jsou moje první gelové linky vůbec a zatim taky poslední, takže nemám s čim porovnat. Myslim, že je kupovala právě v době, kdy gelové linky šly pomalu na trh ( tim si ale nejsem uplně jistá, možná mi jen ušly:D)
Jak už jsem tu pákrát psala, s vrchníma linkama si moc nerozumim, neumim udělat hezkou linku, vždy skončim jen u obyč orámování oka. Tekuté linky nezvládám vůbec, dávám přednost fixe, tužce a právě kvůli mé nešikovnosti jsem chtěla zkusit i ty gelové a musim říct, že jejich aplikace je snad nejlehčí.

Linky jsou v malém skleněném kalíšku, v balení byly spolu se štětečkem, se kterym se moc dobře pracuje. Obsahují třpytky(obyč už neměli), ty ale nijak nijak výrazné, dají se nosit i na normální denní nošení.
Dobře se nanášejí, neobtiskávají se a vydrží celý den, což jsem ani nečekala. Ale, nejsou úplně výrazně černé, spíše světlejší černá a občas při líčení musíte linku projet ještě jednou, aby byly výraznější a ne pouze šedé. Jinak s nimi nemám naprosto žádný problém.

Když jsem koukala na net, objevila jsem, že se dělají i barevné, pokud je na veletrhu příště objevim, určo po nich sáhnu, kosmetika Starry je lev, ale přitom kvalitně na tom neni zle, zvlášť ne tyhle linky. Mě vyhovují, jsem spokojená a barevné vypadají dobře.
Obsah: 3g
Cena: Do 100Kč
Hodnocení: 4/5
Myslim, že jsem je kupovala ve slevě za 50Kč, ale i tak cena nebude vysoká a dají se sehnat na ebay.

4 komentáře:

  1. Vypadají zajímavě. Já jsem gelové oční linky ještě nepoužívala.

    OdpovědětVymazat
  2. Já si chtěla koupit gelovky od Essence a než jsem se rozhoupala, tak je zrušili, tak jsem si řekla, že se na to vyprdnu, ale tyhle asi zkusím za tu cenu. Když to nezvládnu, tak mě to nebude tolik mrzet :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ještě balení essence gelových linek, a štve mě, že je zrušily. Bylo to snad jediné co vydrželo celý den. Teď zkouším tu jejich automatickou tužku.
    Zkusím si sehnat tyto na ebay :)

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle značku vůbec neznám, ale rozhodně špatně nevypadá :)
    krásná recenze! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...