Lehký rozjasňující make-up Pure Light od Yves Rocher

Oficiální popis: Obsahuje výtažek z rýže, který zlepšuje buněčné dýchání pleti. Díky tomuto make-upu získává postupně Vaše pleť vitalitu a jas. Pleť je pružnější a jasnější.
Svěží a vzdušné složení s hydratačními účinky se snadno a rovnoměrně aplikuje. Pleť se cítí „maximálně pohodlně“, neboť make-up má efekt „nahého líčení“ s bezchybným, avšak přirozeným krytím. Nerovnosti pleti jsou skryty a odstín pleti je sjednocený.

Když se tenhle make-up objevil v Senzaboxu, hned jsem tušila, že to nebude úplně šálek mýho čaje. Na lehké make-upy nejsem, efekt nahého líčení už vůbec, proto mi ani moc nesedí BB. Mám raději make-upy, které kryjí a u kterých, když se nalíčim, tak je vidět, že nalíčená opravdu jsem. 

Make-up je opravdu lehoučký, konzistenčně je poměrně řidký, ale díky tomu tomu se dobře roztírá. Netvoří masku, můžete v klidu vrstvit, ale ono to vrstvení je stejně docela k ničemu. Make-up nekryje, krycí schopnost je mizerná a to i ve více vrstvách. Pokud máte problematickou pleť, tak vhodný nebude, protože pupínek nezakryje. Jenže, on krytí ani neslibuje, takže ho nemůžu za to ani snad kritizovat. Spíše tónuje a docela pleť rozjasní.

Mám odstín Beige 200 Teint clair, což je druhý nejsvětlejší. Kdyby na pleti byl vidět, tak po takhle světlém nesáhnu, vzala bych tmavší, ale takhle je to docela jedno. I když to neni make-up pro mě, zas tak špatný neni, nalíčim se s nim na doma a jsem docela spokojená, pro mě je to takový lepší BB cream :D Někam k moři bych si ho taky klidně vzala na líčení, ale rozhodně ne za tu cenu, která je podle mě dost vysoká na make-up, který spíše jen tónuje.

Obsah: 30ml
Cena: 469Kč
Hodnocení: 3/5

2 komentáře:

  1. Aj ja ho mám
    GIVEAWAY
    http://beautybypetka.blogspot.sk/2013/09/velka-ruzova-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. kvůli rozjasnění bych ho brala hned, ale vzhledem k tomu, že potřebuji make-up který vážně kryje by mi byl tenhle úplně k ničemu:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...