L`Oreal - Fix na oči Super liner Blackbuster

Tenhle fix asi už hodně z Vás zná a to díky Ladyboxu, kde se před nedávnem objevil. Sice bych od značky L`Oreal ocenila jiný produkt, jelikož na linky úplně nejsem, ale tak co. Lepší fix, než linky tekuté a v koutě rozhodně neleží.

Fix má poměrně silnou špičku, ale i tak mi nedělá problém udělat tenkou linku a to nijak šikovná na linky nejsem. Takže manipulace na jedničku. Rychle zasychá, takže během líčení se neobtiskává a to ani během dne. Vydrží celý den bez rozmazání. Já se tedy nedělám moc ten "ocásek", jak jsem psala, nejsem na to zrovna šikovná a hlavně mi přijde, že mi nesluší. Nedávno jsem ale udělala, trochu zaslzela a linka ve vnějšim koutku obtisklá, fix ovšem neni voděodolný, tak se to dá i chápat, to je můj malý postřeh.

I když má název Blackbuster, úplně černá neni. Zprvu jsem si toho nevšimla, ale když jsem se na ni více zaměřila, zjistila jsem, že výraznou černou opravdu neudělá. Většinou je potřeba dát dvě vrstvy, aby linka nebyla šedivá. Mě to tedy nijak extra nevadí, ale někdo s tim může mít problém.
Líbí se mi desing fixy, ale jak můžete vidět na fotkách, zlatá barva se bohužel odlupuje.

Obsah: 7ml
Cena: 199Kč
Hodnocení: 3/5

10 komentářů:

  1. ta vypadá dost dobře:) škoda, že většina fix prostě není černých.. :/


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  2. vypadá dobře:)
    akorát na mě mi přijde moc tlustá:/

    OdpovědětVymazat
  3. Tento fix mě moc nezaujal, jako nejlepší zatím považuji stále Master Precise od Maybelline - je rozhodně více pigmentovaný. :) Dle mého názoru ale není nad klasické gelové linky s přímo famózní pigmentací. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  4. taky mi na fixech vadí to, že nejsou tak úplně černý...ale to je asi maličkost :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se L'oréal jeví poslední dobou jako větší a větší zmetek... Jinak linky ve fixe mám ráda!

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  6. Jé, takový fix bych chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna od téhle značky bych čekala něco lepšího :).

    OdpovědětVymazat
  8. Fix mám jen od Essence a je děsný. Tenhle jsem chtěla taky vyzkoušet, ale když píšeš, že také není úplně černý, tak nevím. Asi zkusím radši nové gelové linky :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  9. Až tak nadšená z něho nejsem, ale používám ho také :)

    OdpovědětVymazat
  10. no já většinou fixy prostě nesnesu. Nechápu proč, ale nikdy moc nekreslí (srovnat s tekutýma nebo gelovýma linkama se to nedá)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...