Rtěnka Grand rouge od Yves Rocher

Tahle úžasná rtěnka od Yves Rocher přišla v jednom Ladyboxu. Jednalo se o personalizovaný produkt a personalizace se fakt povedla. Přišel mi odstín Rose semptueux, což je taková tmavě malinová řekla bych. Na fotkách bohužel se mi nepovedlo uplně zachytit její barvu, ale tak můžete mrknout na stránky Yves Rocher. Rtěnka se dá sehnat v 18 odstínech, všechny jsou laděny do růžova a červena.

Balení má jednoduché, plastové a celé zlaté. Normálně by na mě zlatá působila lacině, ale tohle se mi líbí. Jednoduché, ale hezké a nepřehlídnutelné :)
Má tající texturu, díky které se dobře nanáší a rty hydratuje. Hydratace je super, většina rtěnek mi rty nepříjemně vysušuje, už po chvilce mě rty pálí. S Grand rouge tohle nemám, žádné vysušení. Je dlouhodržící, což si taky řiká většina rtěnek a lesků a ono nic. Jenže tahle opravdu drží, bez problémů klidně čtyři hodiny a to můžu v pohodě jíst i pít a ani se nehne.

Obsahuje olej z kamélie, který rty vyhlazuje a regeneruje, rty jsou hebké a mají mladší vzhled. Hebké jsou a rtěnka nezvýrazňuje žádná suchá místa a nedostatky, o rty hezky pečuje. A navíc úžasně voní, většina rtěnek má takový ten klasický rtěnkovský smrad, ale tahle voní fakt úžasně.
Pigmentace je skvělá, je hodně výrazná, na mě až moc, zas takovou pozornost poutat nechci, ale stačí obtisknout do kapesníku a hned je to lepší. S rtěnkou Grand rouge vykouzlíte jak výraznou, tak i jemnější barvu rtů.

Obsah: 3,7g
Cena: 309Kč
Hodnocení: 5/5
Bohužel cena už je větší, tady nejspíš platí pravidlo, že za kvalitu se platí.

5 komentářů:

  1. Barva je výrazná - ale moc hezká. Já bych si na takovou barvu asi netroufla, ale moc se mi líbí slečny, které mají málo nalíčené oči a mají výraznou rtěnku.. třeba se to časem také naučím nosit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hodně výrazná, bez obtisknutý do kapesníku bych s ní asi nevyšla. A mám raději výraznější oči :)

      Vymazat
  2. Vážně dobrá barva! :-) Asi moc výrazná, jak už se zde psalo, ale nevadí, třeba na párty musí být jak dělaná;D
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  3. mám iný odtieň ale je podla mna vynikajúca....až na to odtláčanie na pohári a podobne :))

    pozývam ťa ku mne na GA :-)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...