Šampon pro barvené vlasy Dualsenses Color od značky Goldwell

Značka Goldwell: Profesionalita je vším ostatním, jen ne rutinou. My pod ní chápeme kvalitu bez kompromisů. Filozofii, která je základem všech našich produktů. Goldwell se týká vlasů v každé oblasti pro docílení optimálních výsledků, nejvíce to ovšem platí v jediném: spokojenost zákazníka.
Jsme nadnárodní koncern a producent profesionální vlasové kosmetiky. Již více než 50 let pracujeme exkluzivně pro kadeřníky. Toto partnerství nám přináší mnoho: hodnoty, které mají budoucnost.
Zdroj: goldwell.cz 

Produkty Dualsenses Color nezatěžují vlasy. Jsou určeny pro normální až jemné barvené vlasy. Šampon obsahuje FadeStopFormula s esencí z granátového jablka pro ochranu a lesk barvy.
Začnu vůní, která je úžasná, bohužel se ve vlasech ale dlouho nezdrží, druhý den je cítit jen lehce. Šampon je super fialovou barvičku a hutnější konzistenci, stačí ho k napěnění ale poměrně málo. I s malym množstvim vytvříte spoustu pěny.

A teď k výsledkům, šampon si nemůžu vynachválit, škoda, že nebylo plné balení. Vlasy jsou po něm nádherný. Lesklý, nadýchaný a hebký na dotek, nikde mi zbytečně netrčej a vypadají fakt skvěle. A navíc, vůbec se mi po něm vlasy nemastí. Jak už jsem tu párkrát psala, vlasy myju každý třetí až čtvrtý den a i čtvrtý den jsou stále krásně nadýchaný.

Obsah: 282Kč
Cena: 250ml
Hodnocení: 5/5
Cena je brána z oficiálních stránek, na parfums.cz se dá sehnat za 176Kč

2 komentáře:

  1. O téhle značce jsem slyšela, ale žádný produkt doma nemám. Co se týče vlasů, ráda zkouším nové a nové produkty a stále hledám ten dokonalý :) Tak děkuji za tip, až dopatlám to svou haldu kosmetiky, mrknu se po téhle značce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takový šampon bych potřebovala, doufám, že se mi brzy dostane do rukou:D:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...