Spotřebováno za srpen 2013

Minulý měsíc byla spotřeba obrovská, v srpnu se zas ale držim v takových těch klasických číslech kolem šesti produktů a stále obdivuju blogerky, které jich zvládnou klidně dvacet. :)

1. Sprchový gel Anatomicals (Recenze) - Z počátku jsem byla ze sprcháče nadšená, úžasný desing balení, který mají snad všechny produkty od této značky a navíc kávová vůně, která mě jako kávovýho závisláka potěšila. Ovšem po nějaký době užívání sprcháč hrozně omrzí, neni to žádný zázrak a já se už těšila, až padne poslední kapka.
Koupila bych znovu: NE

2. Avokádový krém na ruce Crabtree & Evelyne (Recenze) - Poměrně hutný krém s příjemnou vůni, který se rychle vstřebal a zanechal ruce hezky jemné. Hydratrace průměrná, nestačilo použít jen jednou denně. Balení mě ale baví.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

3. Balzám na rty Snow Jam od Essence - Obsahoval ricinový olej, hydratace byla dobrá a navíc zanechával na rtech takový perleťový nádech, který strašně hezky vypadal. Balzám byl ze zimní limitky Snow Jam.
Koupila bych znovu: ANO

4. Make-up Affinitone od Maybelline - Tohle je moje stálice mezi make-upy, mám už několikáté balení. Je lehký, konzistence je docela řídká, ale přesto nádherně kryje a vypadá přirozeně. Patří mezi TOP.
Koupila bych znovu: ANO

5. Řasenka D`Amoure od Gabrielly Salvete (Recenze) - Opět mám několikáté balení a kupuji dokola. Nejlepší řasenka vůbec. Řasy natočí, prodlouží..Takhle krásný řasy mi ještě nikdy žádná neudělala. Má bambulkový kartáček, se kterym se dobře pracuje. Neobtiskává se, nerozmazává a drží celý den.
Koupila bych znovu: ANO

6. Karamelový lesk na rty od Rimmel - Tenhle lesk už mám strašně dlouho, ani nevim, zda se stále dělá. Na nějakou dobu jsem ho totiž ztratila a našla ho pak v kabelce. Úžasně voní po karamelu, na rtech docela držel a hezky vypadal.
Koupila bych znovu: ANO

Co Vaše srpnová spotřeba? Znáte některý z těchto produktů?

8 komentářů:

  1. Ten balzám od zn. Essence vypadá dobře.. A řasenku od GS jsem chtěla také vyzkoušet, tak se možná inspiruji a vyzkouším tuhle.. :) Od GS mám ráda hlavně laky na nehty a tužky na oči.

    OdpovědětVymazat
  2. Musim říct, že jsi mě dost inspirovala:-) Monžá si některou z těch věcí koupim. Hlavně mě zaujala ta řasenka. Snad jí někde u nás seženu ve městě :)))

    http://hedwica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tu řasenku taky asi vyzkouším :) Stále hledám nějakou ideální a dokonalou :))

    http://kralikvkrabici.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je přesně tahle, tedy alespon pro mě. :) Nebo ještě Diamante, taky od GS :)

      Vymazat
  4. Ta riasenka je aj zahusťujúca či len predlžujúca??? dakujem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě třeba ten make-up vůbec neseděl :( Ach jo..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...