Spotřebováno za září 2013

Ahoj, jak se máte? A hlavně jak si užíváte poměrně pěkné dny? I když je docela chladno, se sluníčkem je hned líp :)
Máme tu přesně konec dalšího měsíce a s nim jako vždy spotřebované produkty. Tentokrát jich mám zas výjimečně více než je běžné. Sice hodně z toho jsou cestovní balení, ale to neva. :)

1. Regenerační šampon Total repair 19 od Gliss Kur (Recenze) - Šampon je určen pro suché a poškozené vlasy. Bohužel jsem přišla na to, že produkty pro suché vlasy užívat nemůžu, jelikož se mi po nich hrozně mastí vlasy a to jinak s tím problém absolutně nemám. Dobře ale pěnil, příjemně voněl.
Koupila bych znovu: NE

2. Regenerační balzám Total repair 19 od Gliss Kur (Recenze) - To samé jak šampon. Jediné, co se mi na něm líbilo, že vlasy byly po použití krásně hebké a dobře se rozčesávaly.
Koupila bych znovu: NE

3. Goldwell šampon pro barvené vlasy Dualsenses Color (Recenze) - Tohle je naprostá paráda. Nádherně voněl, dobře pěnil a stačilo ho poměrně málo. Vlasy po něm lesklé, hebké a krásně nadýchané a takově vydržely klidně i čtyři dny po umytí.
Koupila bych znovu: ANO

4. Zpevňující sprchový gel Enja od Dermacol (Recenze) - Voněl po zázvoru, který má povzbuzující účinky. Tyhle vůně nemusím, ale v tomhle gelu mi vůbec nevadila, naopak jsem se s nim myla velmi ráda. Pěkné praktické balení a super fialová barva gelu. Zeštíhlující účinky samozřejmě nulový, bez pohybu to půjde těžko.
Koupila bych znovu: ANO

5. Citrusové hydratační tělové mléko Weleda (Recenze) - Poměrně dobře hydratovalo, konzistenčně bylo řidší, rychle se vsáklo a nelepilo a pokožka byla příjemně jemná. Vonělo božsky po citronech, ovšem po nanesení jsem cítila spíše aloe vera a to já nemusim, bohužel.
Koupila bych znovu: NE

6. Bath foam & showel gel Duck Island (Recenze) - Sprchový gel a pěna v jednom od hotelové značky. Ti z Vás, které značku znají z beautyboxu určo vědí své. Má vonět po citrech, ale po celou dobu mytí máte pocit, jako když se koupete v jaru, brr. Jediné plus je pěnění.
Koupila bych znovu: NE

7. Kokosové tělové máslo Reniu (Recenze) - Prý je určeno i na obličej, ale po tom se mi udělali nepěkné boláky. A na celé tělo mi vzorek přišel hrozně malý, takže jsem si z něj udělala krém na nohy a to musim říct, že je fajn, suché paty už tak suché nebyly, takže hydratace nebude marná. A navíc ta vůně kokosu...Konzistence hutná, ale zároveň se dobře roztíralo.
Koupila bych znovu: ANO

8. Tělové máslo Brazil orange oil od Body Basics (Recenze) - Tohle velmi hutné a úžasně voňavé máslo jsem si okamžitě zamilovala. Je určeno pro normální až velmi suchou pokožku, obsahuje bambucké máslo a výtažky z brazilských pomerančů. Pokožka po něm byla neuvěřitelně hebká, příjemná na dotek.
Koupila bych znovu: ANO

9. Vyhlazující a rozjasňující péče s kombuchou od Vichy (Recenze) - Krém určen pro všechny typy pleti, hypoalergenní a bez parabenů. Krém je velmi lehoučký, má příjemnou vůni, která ale na pleti není nijak zvlášť cítit. Rychle se vstřebává.
Koupila bych znovu: ANO

10. Antiperspirant Ladyspeed Stick - Dostala jsem ho, nijak bych si ho sama nekoupila, už nějaký ten rok používám Niveu. Funkce určitě dobrá, je hodně krémový, docela mi i voněl. Ovšem zanechával hrozně moc bílé fleky na černém oblečení.
Koupila bych znovu: NE

11. Řasenka Smooky lash od MUFE (Recenze) - Obsahuje vysoký obsah pigmentů, takže je výrazně černá. Slibuje natočení, prodloužení a zahuštění, ovšem to vše zvládá jen trochu, nic extra. Ovšem řasy neslepuje a srovná moje cik cak řasy. Nějakou dobu jsem ji používala, pak odložila a teď už byla vyschlá.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. Lak na nehty Dermacol - Lak jsem měla už hrozně dlouho a několikrát ho křísila, měla jsem sladce růžový odstín.Víc k tomu asi neřeknu, na laky nejsem nijak zvlášť zaměřená, nehty si nalakuju téměř čímkoliv. Jsem totiž hrozně šikovná a sebelepší lak mi na nehtech vydrží pár hodin.
Koupila bych znovu: ANO

Máte zkušenosti s některým z těchto produktů?

3 komentáře:

  1. Ani jednu z věcí neznám :) každopádně máš toho spotřebovaného docela dost :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Teda to je věcí :D já jsem tento měsíc nic nevypotřebovala :D akorát jeden kondicionér, tak to musím nechat na příští měsíc :D hodně mě zaujalo to tělové máslo, kde se dá sehnat ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oproti některým to zas tolik neni a jsou to hodně cestovní balení :)
      Které myslíš? Kokosové nebo pomerančové?

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...