TAG: Kolik toho na sebe napatlám?

Tenhle tag už se nějakou dobu objevuje na blogách a vymyslela ho Anna. Řikala jsem si, zda ho taky udělat, nebo ne, nakonec jsem se rozhodla, že ano, i když nemyslim, že moje číslo bude nějak velké. Nějakou kosmetiku flákám, některé produkty nepoužívám vůbec.

Tag se bude skládat z kosmetiky, kterou používám opravdu denně a momentálně nejvíce. Snažim se vždy používat jeden kus od určitého produktu ( jeden denní krém, jeden sprcháč apod), jinak bych to nikdy nespotřebovala a měla to pouze nasysleno :)


RÁNO
Ráno vstávám v týdnu poměrně brzo a vstávám tak, abych zvládla pouze základní úkony. Ani nesnídám, natož abych lezla do sprchy. A hned po ránu tu je něco, co flákám, žádné odlíčení. Pouze obličej opláchnu vodou, mám občas co dělat, abych se odlíčila vůbec večer. Asi spoléhám na to, že budu mít hezkou pleť po mamince :D
Čili po ránu použiju pouze deodorant, nejraději mám Niveu Invisible for black and white. Denní krémy střídám, momentálně tu mám Mixu. A před odchodem se ještě stříknu nějakou voňavkou, momentálně můj miláček Lancôme Trésor in love.


DEKORATIVKA
Líčim se denně, i pouze na doma. Výběr dekorativky je spíše náhodný, například stíny hodně střídám, to samé i řasenky. Snad jediný, co je u mě stálé je tužka na oči od Nice cosmetic. Jinak nepoužívám žádné báze, ani pod make-up, tak ani pod oční stíny. A korektory už vůbec ne. Přes den volim spíše lesky na rty, večer zase spíše rtěnky. A vždy začínám s líčenim očí.
Oční stíny - tužka na oči - řasenka - make-up - tvářenka - pudr - lesk na rty


BĚHEM DNE
Před den nepoužívám téměř nic, většinou se ani nepřeličuju. Tak 1x-2x během dne použiju krém na ruce a než vyrazim z práce, tak lesk na rty ( podruhé už ho ale počítat nebude, je započítám v dekorativce). Bez čeho se ale neobejdu je balzám na rty, rty už mám asi tak zhýčkají, že jakmile na nich něco delší dobu nemám, tak pálej a jsou vysušený.


VEČER
Ve sprše bych se neobešla bez nějakého čistícího gelu na obličej, jak odličování flákám, tak tohle je něco, co fakt nevynechám.  A samozřejmě sprchový gel, ty hodně střídám, ale většinou mám ve sprše jen jeden, který používám. Vlasy si myju tak po třech dnech, takže to sem počítat nebudu, to samé peeling apod.
Po sprše se hned napatlám nějakym tělovým mazadlem. Taky používám jen jedno, momentálně to je ananasová Balea. Namazání vynechávám fakt jen vyjímečně, jedině, když se do sprchy dostanu  pozdě a už jsem líná. Jinak to je pro mě takový rituál, který mám z péče snad nejraději :)

PŘED SPANÍM
A konečná péče, nez zalehnu do postele, zasednu ještě k toaletnímu stolku :) Dočistim pleť micelárkou ( i oči, pokud se mi to nepovedlo pořádně ve sprše vzít vodou :D). Následuje noční krém, který mám momentálně od Ryoru. Také používám zpevňující krém na dekolt a poprsí, ne že bych to potřebovala, ale mám takový dobrý pocit, že se o sebe více pečuju :D Mám poměrně suché paty, takže zhydratuju krémem na nohy. A jako poslední tu mám balzám s granátovym jablkem od Saloos. Tyhle univerzální balzámky většinou nevim k čemu pořádně používat, ale tenhle je skvělý jako oční krém, díky němu jsem se zbavila pandích kruhů pod očima a zároveň si ho napatlám i na rty.

Toť vše a teď to spočítáme: 3+7+2+3+5=20. Dvacet kusů podle mě neni tak velký číslo, i když je trochu překvapující, během dne dvacet věcí :D Ale myslim, že patřim k těm menšim číslům, co jsem si tak projížděla tenhle tag na jiných blogách. :)

Samozřejmě nejsou počítány peelingy, ať už pleťové či tělové, masky a ani šampon či kondicionér, jelikož to nepoužívám denně. To by číslo bylo lehce větší. I v dekorativced občas sáhnu po něčem navíc, jako jsou třeba linky...

Jak jste na tom Vy? :)

8 komentářů:

  1. Myslím si, že je toho tak akorát:-) I když jak to člověk spočítá dohromady, tak se asi nestačí divit, kolik toho potřebuje :D Ale jinak to máme asi podobné:-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  2. ja som zase leniva na kremovanie tela po sprske :) ale zase sa nezaobidem bez rannej sprsky :)
    mam problematicku plet,takze flakat odlicovanie nemozem :/ takze toto ti zavidim :D

    OdpovědětVymazat
  3. Super TAG!!
    Já když jsem v práci, tak během dne maximálně otřu lesk o rty...večer odlíčím a nashle :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já ráno tedy musím snídat, jinak bych nemohla odejít z bytu .. :) Ráno používám také deodorant (nejraději mám Dove tuhý deodorant a i deodorant ve spreji od zn. Dove) a voňavku a občas si vyčistím pleť pleťovou vodou, když mám čas. Z dekorativky používám každý den make up - nyní mám Revlon nebo NYC. Poté používám pudr GS, tvářenku, tužku na obočí Essence, Řasenku Oriflame a někdy nějaké stíny.. :) Hezký tag !

    OdpovědětVymazat
  5. Řekla bych, že jsme na tom podobně :-) Jen na tvářenku nemám ráno trpělivost :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle TAG je mooc dobrý! Asi si ho pak taky udělám :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To jsi na tomnáhodu dobře! Jámám 18 (když si nemyjuvlasy a nedávám masku s peelingem) nebo 23.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...