Záříjový Ladybox

Konečně je tady, po pár problémech dorazil. Netrpělivě jsem ho očekávala, září je ve znamení MUA - Make-up Academy. Mám doma od této značky už více produktů, tak jsem se bála, aby v krabičce nebyly ty samé a nebyly. :)
Krabička se mi tentokrát ale nelíbí, za to dopis vypadá úžasně. :)

Obsah boxu:

  • Dermacol Perfect Cleanser - Plné balení, 200ml
Odličovací a čistící pleťová voda vhodná i na odlíčení voděodolného make-upu. Obsahuje výtažek z okurky a mořské řasy. Hydratuje, osvěžuje, čistí a tonizuje.Paráda, micelárka od Dermacolu mi pomalu dochází, takže první produkt, ze kterého mám fakt radost.

  • Gelové oční linky Underground od MUA - Plné balení
Další linky, linková nejsem a díky zásobám z beautyboxů abych si je ted líčila denně. No, gelovky mám jen jedny, ale alespoň vyzkouším jinou značku. Mají být odolné vůči rozmazání a vydrží celý den. Ve víčku je schován praktický štěteček ( ještě se mi ho nepovedlo vydolovat :D)

  • MUA Kiss proof lip stain - Plné balení
Po nanesení se barva vsákne do rtů a opět má vydržet celý den.Obsahuje panthenol, takže by měla i hydratovat. Upřímně jsem fixu na rty ještě neměla a trochu se jí bojím, ale tak uvidím. Krásně voní a přišla mi ve sladce růžovém odstínu.

  • MUA Trio Eyeshadow Innocence - Plné balení 
Paletka se třemi barvami očních stínů, na které Ladybox lákal. Mám ráda tyhle malé paletky, kde se barvy dají společně kombinovat. Sice bych ocenila jiné odstíny, ale i tak jsem spokojená.
Recenze zde

  • MUA Fashionista Flawless Primer - Plné balení 
Jedná se o personalizovaný produkt, druhá varianta byla myslim taky báze, akorát trochu jiná. O báze nějak moc nestojím, vystačím si s krémem pod make-up. Ale, box je od toho, aby mi ukázal nové produkty apod, takže opět ráda vyzkouším.

  • Palmer's CBF Lotion parfémované - Cestovní balení, 50ml 
Kakaové tělové mléko se už jednou v boxu objevilo, úplně to samé, akorát v jiném balení. Upřímně jsem ještě předchozí ani nezkoušela. :D Takže se to na vrhnu společně s tímhle, alespoň si udělám lepší představu.Obsahuje vitamin E, vyhlazuje suchou pokožku, změkčuje a regeneruje pleť.
Recenze zde

  • + bonus Colgate Max white One luminous - Plné balení, 75ml 
Na zubní pasty v beautyboxech mám stále stejný názor. Sice pasta je něco, co každý z nás využije, ale tu si můžu koupit klidně sama.

Když to shrnu, myslim, za to čekání mi to stálo. Využiji všechny produkty a oceňuji tolik plných balení. Box u mě prošel na jedničku.
Jak se líbí Vám? Jste spokojené?

7 komentářů:

  1. no ja by som bola s tymto balickom velmi spokojna :) naozaj su tam podla mna a pre mna zatial najviac vyuzitelne veci :)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem byla velmi velmi spokojená, na to, že to byl můj první ladybox :)


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  3. Balíček je pěkně nadupaný, to jo, ale všechnu dekorativku bych stejně nevyužila.. Jsem ráda, že jsem neobjednala a raději se budu těšit na říjen :)
    Wonderfull Today

    OdpovědětVymazat
  4. já se na tenhle box strašně těším :-) je to můj úplně první objednaný a myslím, v porovnání s minulými, je pro mě opravdu super !! škoda jen,že si musím počkat do pondělí :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle boxík se hodně povedl :-) krásné věcičky a spoustu plných balení, super :-) zajímaly by mě ty stíny MUA :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem spokojená a mooc. Akorát ten fix na rty bych chtěla vyměnit nebo prodat, protože prostě mám raději buď jen balzám, nebo pak výrazné rtěnky.. Nic mezi tím nemusím a proto nemám ráda většinou vlastně ani lesky na rty :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...